SİGORTAMNEWS / BÜLTEN

Quick Sigorta ‘Zafer Bayramı’nı Çanakkale’de kutladı Quick Sigorta ‘Zafer Bayramı’nı Çanakkale’de kutladı

10Riders Balıkesir Motosiklet Kulübü tarafından düzenlenen, Quick Sigorta’nın ana sponsorluğunu yürüttüğü festival, kamp ve müziği Cunda ZOI SeaSide’da buluşturdu. “Türkiye’nin En İyi Motosiklet Festivali” unvanına sahip ve aynı zamanda “Dünyanın En Kalabalık Motosiklet Korteji” Guinness Rekoru da bulunan bu uluslararası festivale bu yıl da dünyanın birçok ülkesinden katılım oldu.
12’nci Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motofest’te bu yıl Eypio, Reyhan Karaca, Grup Vitamin, Necati ve Saykolar, Jessiah, Mortiz Grubu, Önce Sen Kapat Grubu, Kanun Azap & Ahmet Özhan, DJ Ferhat Hakan ve DJ Fikret Kocamaz sahne aldı.

QUİCK SİGORTA QTEAM İLE FESTİVALİN GÖZDESİ

QTruck, Qkaravan, tüm enerjik QTeam ve Quick Routes ekibiyle festivale renk katan Quick Sigorta, standında ziyaretçilere dolu dolu bir program sundu. Dört gün boyunca süren festival boyunca Quick Sigorta yaptığı aktivitelerle Quazzer motosiklet, QCAR’dan bir haftalık Opel Grandland kiralaması ve Quick Finans’tan yüzde sıfır faizli 100 bin TL kredi imkânı başta olmak üzere birbirinden ilgi çekici hediyeler dağıttı. Ayrıca Quick Sigorta’nın oyunlarında kazananlara Trafik Kazası Tamamlayıcı Sağlık Sigortası hediye edildi.

Quick Mobil kampanyasına yoğun ilgi
Festivale katılan herkes, yenilenen Quick Mobil’i indirip Acil Destek Sigortası, “Medline Kara Ambulansı” ve “Doktora Sor” tıbbi danışmanlık hizmetinden oluşan hediye paketini kazandı. Ayrıca mobil uygulamayı indirenler arasında Balıkesir Motofeste özel Quick standında gerçekleştirilen özel bir çekilişle kazananlara akaryakıt hediye çeki verildi.

“BALIKESİR MOTOSİKLET FESTİVALİ İLK GÖZ AĞRIMIZ”

Quick Sigorta’nın da bu festivalle birlikte büyüdüğünü söyleyen Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, şunları aktardı: “Her yıl daha da büyüyen festivalle birlikte biz de büyüyoruz ve bu yıl Quick Finans ve QCAR Mobilite gibi iştiraklerimizle de alanda yer aldık. Motosiklet camiası bizim ailemiz gibi. Onlarla buluştuğumuz her ortam bizim için heyecan verici ancak Balıkesir Motosiklet Festivali’nin yeri bir başka çünkü sponsor olarak ilk göz ağrımız. Festivalin her geçen yıl daha fazla katılımcıya ulaşması ve coşkunun artması, bizim için büyük bir mutluluk kaynağı. Quick ailesi olarak bu heyecanı ve tutkuyu her zaman desteklemeye devam edeceğiz.”

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Editör: Hasan Burak Karadeniz