Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik, Kristal Elma'dan 3 ödül çıkardı

Anadolu Hayat Emeklilik, Kristal Elma Türkiye Reklam Ödülleri’nde Prim İadeli Hayat Sigortası reklam kampanyası ile üç ödül birden kazandı.

Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da başarılı reklam kampanyalarıyla dikkat çeken Anadolu Hayat Emeklilik, ödüllerine yenilerini ekleyerek pazarlama ve reklam alanındaki gücünü bir kez daha kanıtladı.

Anadolu Hayat Emeklilik’in TBWA\Istanbul ile birlikte yürüttüğü Prim İadeli Hayat Sigortası reklam kampanyası, Reklamcılar Derneği tarafından bu sene 36’ncısı düzenlenen Kristal Elma’da “Craft-Yapım/Yönetim En İyi Kast” kategorisi ve “Online Film – Banka, Sigorta ve Finansal Hizmetler” kategorisinde Kristal Elma, “Entegre Kampanyalar – Banka, Sigorta ve Finansal Hizmetler” kategorisinde ise Gümüş Ödül’e layık görüldü.

Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdür Yardımcısı Didem Makaskesen, bu yıl Kristal Elma’da kazanılan ödüllerle ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Bireysel emeklilik ve hayat sigortaları sektöründe lider marka olarak, yalnızca hizmet ve ürünlerimizle değil, aynı zamanda yaratıcı ve etkili reklam kampanyalarımızla da fark yaratmaya devam ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Kristal Elma’dan ödüllerle dönmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu başarı, müşteri odaklı iletişim anlayışımızın bir göstergesidir. Müşterilerimize en iyi hizmeti sunmanın yanı sıra, marka bilinirliğimizi artıran yaratıcı kampanyalarla sektördeki yerimizi daha da güçlendirmeye devam edeceğiz. Kampanyamızı bu kıymetli ödüllere layık gören tüm jüri üyelerine ve emeği geçen ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederiz”.

Şirketin, hem hayattaki beklenmedik durumlar karşısında finansal güvence sağlamak hem de sigorta süresi sonunda ödediği primleri geri almak isteyenler  için sunduğu ‘Prim İadeli Hayat Sigortası’ ürünü ile kişiler; 4 farklı süre seçeneği arasından dilediğini seçerek, tercih ettikleri sigorta süresi sonunda ödediği primleri geri alabiliyor, prim ödeme dönemi boyunca ödediği primlerin tamamı için vergi avantajından faydalanabiliyor ve üstelik Anadolu Hayat Emeklilik’in sunduğu çeşitli ayrıcalıklardan da yararlanma imkânına sahip oluyor.

Anadolu Hayat Emeklilik’in Kristal Elma’da 3 ödül kazanan reklam filmine linkten ulaşabilirsiniz;