SİGORTAMNEWS / BÜLTEN

Quick Sigorta’dan Çanakkale Yüzme Yarışı daveti Quick Sigorta’dan Çanakkale Yüzme Yarışı daveti

Auto King Sigorta Sektör Ligi (SSL), yeni sezonundan itibaren başlatacağı inovatif bir proje olan Eko-SSL Dönüşümü ile sürdürülebilirlik alanında çığır açmaya hazırlanıyor. Bu proje, sporun doğa ile iç içe bir şekilde var olabileceğini kanıtlamayı hedefliyor.

Auto King Sigorta Sektör Ligi Organizasyon Komitesi’nden projeyle ilgili yapılan açıklamada, “Eko-SSL Dönüşümü ile ligimiz, sporun gücünü çevre bilinciyle birleştirerek, gelecekte yapacağı doğa dostu spor etkinliklerini şekillendirmeyi amaçlıyor. Projenin temelini oluşturan ‘Galibiyetle Yeşeren Doğa Fonu,’ ‘Gol Başına Ağaç’ kampanyası ve ‘Sürdürülebilir Saha’ tasarımı gibi yenilikçi girişimler, her maçın ve golün çevreye katkı sağladığı bir sistem oluşturuyor” denildi.

“Bu kapsamda, her gol için dikilen ağaçlar ve çevre dostu saha tasarımlarıyla Auto King SSL, doğaya karşı sorumluluğunu yerine getirmeyi ve sporun doğayla uyumlu bir şekilde devam edeceğini garanti altına almayı planlıyor” vurgusunun yapıldığı açıklamada ayrıca şu bilgiler paylaşıldı:

“Eko-SSL Dönüşümü ile sadece sporcuların değil, izleyicilerin de çevre bilincine katkıda bulunmaları teşvik edilecek. Doğal çim sahaların sürdürülebilir bakımı, çevre dostu ulaşım ve enerji tasarrufunu öne çıkaran projelerle, Auto King SSL, bir spor organizasyonundan çok daha fazlasını sunarak çevreye duyarlı bir gelecek inşa etmeye katkıda bulunacak.”

“Auto King Sigorta Sektör Ligi olarak, sporun dönüştürücü gücüne inanıyor ve bu gücü doğayla barışık bir şekilde kullanarak hem bugünkü nesiller hem de gelecek için kalıcı bir miras bırakmayı hedefliyoruz.”

Projenin detayları için tıklayınız.

Editör: Hasan Burak Karadeniz