Fenerbahçe HDI Sigorta mücadeleye; Kaan Gürbüz, Vahit Emre Savaş, Ahmet Tümer, Yacine Louati, Ferreira, Lakrani altısı ve liberolar Hasan Yeşilbudak/Burak Mert’le başladı. Bardia’nın sayılarıyla sete hızlı başlayan (1-3) Türşad’ı, Ferreira’yla durduran sarı-lacivertliler, skora denge getirdi (4-4). Vahit Emre Savaş ve Ahmet Tümer’i orta hücumlarda oldukça etkili kullanan Fenerbahçe HDI Sigorta, skor üstünlüğünü eline aldı (7-4). Konuk ekip, Cüneyt Dağcı ve Badia’nın sayılarıyla farkı 1’e (7-6) indirse de Ekibimiz skoru 9-6’ya getirdi. Kaan Gürbüz ve Yacine Louati’nin skor yüküne ortak oldukları sette 19-16’yı yakalayan Fenerbahçe HDI Sigorta sette son bölüme de 21-18’lik üstünlükle girdi. Bardia ve Hakan Polat’la sete ortak olmaya çalışan konuk ekibe Yacine Louati ve Nikola Meljanac’la geçit vermeye Fenerbahçe HDI Sigorta, 25-21’le setin kazananı oldu.

Quick Sigorta Pamukkale'de motosiklet rüzgârı estirdi Quick Sigorta Pamukkale'de motosiklet rüzgârı estirdi

Yacine Louati ve Hakan Polat’ın karşılıklı sayılarıyla başlayan 2. sette Kaan Gürbüz ve Ferreira’yla ritim bulan Fenerbahçe HDI Sigorta, Lakrani’nin de blok performansıyla 10-6’lık üstünlüğü yakaladı. Vukasinovic, Hakan Polat ve Badia’yla sette kalmaya çalışan TÜRŞAD, sette son bölüme girilirken maça ortak oldu (20-20). Yüzde 57’lik hücum performansıyla oynayan Fenerbahçe HDI Sigorta, ikinci setten de galibiyetle ayrıldı (26-24).

Üçüncü setin ilk sayısı Lakrani’den geldi. Kaan Gürbüz’ün serisiyle vites yükselten Fenerbahçe HDI Sigorta, 6-2’lik üstünlüğü yakaladı. Skorerleriyle bir direnç göstermeye çalışan TÜRŞAD’ı, Yacine Louati ve Ferreira’yla durduran Fenerbahçe HDI Sigorta, Ahmet Tümer ve Vahit Emre Savaş’ın da üretken oldukları sette 22-13’ü buldu. Bu bölümde Nevzat Güneş ve Badia’yla 4-0’lık bir seri bulan Türşad, skoru 22-17’ye getirse de Fenerbahçe HDI Sigorta seti 25-18; maçı da 3-0 kazandı.

Editör: Veli Karadeniz