Sporun Sigortası

Galatasaray HDI Sigorta set vermeden kazandı: 3-0

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 24. Haftasında Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı net bir galibiyet elde etti.

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Spor Toto ile Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynadığı mücadeleden 3-0 galip ayrılmayı başardı. Taraftarına net bir galibiyet sevinci yaşatan Galatasaray HDI Sigorta, ligde puanını 43’e yükseltti.

 Sarı-kırmızılı ekip, 77 dakika gibi voleybolda kısa sayılabilecek bir sürede rakibini mağlup ederken set de vermedi. Galatasaray HDI Sigorta, etkili başladığı mücadelenin ilk setini 25-18 önde bitirdi. İkinci sette Spor Toto karşısında daha rahat bir oyun sergileyen Galatasaray HDI Sigorta, 25-15’lik set skoruyla 2-0 öne geçti. Üstünlüğünü devam ettiren Galatasaray HDI Sigorta, son seti de 25-21’le geçip karşılaşmayı 3-0 kazandı.

Galatasaray HDI Sigorta’da Thomas 22 sayıyla en skorer oyuncu olurken, Burak 11, Yasin 9, Oğuzhan ve Emir Kaan 6’şar, Aykut ise 1 sayıyla galibiyete katkı yaptı.

Galatasaray HDI Sigorta, bu maçın ardından AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 25. haftasında deplasmanda Altekma ile karşılaşacağı mücadelenin hazırlıklarına başlayacak. Altekma - Galatasaray HDI Sigorta mücadelesi 9 Nisan 2023 Pazar günü saat 16.00’da Atatürk Voleybol Salonu’nda oynanacak.

Salon: Burhan Felek Vestel
Hakemler: Seçkin Yener, Mehmet Gül
Galatasaray HDI Sigorta: Burak Güngör, Emir Öztürk, Edgar, Yasin Aydın, Oğuzhan Karasu, Orçun Ergün (Beytullah Hatipoğlu, Onurcan Çakır, Aykut Acar, Selim Kalaycı)
Spor Toto: Yüksel Bıdak, Muhammet Kaya, Kuklinski, Çağatay Durmaz, Vucicevic, Batuhan Avcı (Abdulsamet Yalçın, Doğan Karakoç, Azizcan Ataoğlan, Savaş Kaplan, Dautefendic)
Setler: 25-18, 25-15, 25-21
Süre: 77 dakika (23, 25, 29)