ACENTE Haberleri

ACENTE haberleri ve güncel ACENTE gelişmeleri, ACENTE ile ilgili tüm video, ACENTE fotoğrafları ve ACENTE haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Şişli, net konuştu: “Kurguladığımız modellerle acentelerin gelirinde artış sağlamayı hedefliyoruz.”

Doğa Sigorta ve TARSİM iş birliği çerçevesinde Adana’da bölge acentelerine özel tarım sigortaları bilgilendirme ve sohbet toplantısı gerçekleştirildi.

AXA Sigorta’nın, yeni nesil acentelerini geleceğe hazırlamak amacıyla başlattığı Gelecek Fakültesi yeni mezunlarını verdi.

Anadolu Hayat Emeklilik acenteleri 15-17 Eylül tarihleri arasında Çanakkale’de Şirket yöneticileri ile keyifli bir organizasyonda bir araya geldi.

TOBB SAİK’i uzun süredir talebi olan Trafik Sigortası Düzenlemesi, Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Sigorta Gündemi

İllerinde seçilmiş olan 347 TOBB SAİK delegesi bugün Başkent Ankara'da 40’lar meclisini seçecek. Yarışta iki başkan adayı var.

Sigorta Gündemi

Erdemli Sigorta Aracıları Platformu (ESAP) Başkanı Mehmet Ali Işık’ın TOBB SAİK İstanbul İl Delege Seçimleriyle ilgili açıklaması…

Sigorta Gündemi

TOBB SAİK İstanbul Seçimlerini kazanan Acentelerin Sesi Ekibi’nin açıklaması: Seçimler sonuçlandı; şimdi, görev yapma zamanı.

Sigorta Gündemi

TOBB SAİK Delege Seçimleri tüm Türkiye’de yapıldı. Gözler Ankara’ya 50 delege gönderecek olan İstanbul seçimlerindeydi ve Lila liste kazandı.

Sigorta Gündemi

TOBB SAİK Delege Seçimleri tüm Türkiye’de yapılıyor. Gözler Ankara’ya 50 delege gönderecek olan İstanbul seçimlerinde.

Sigorta Gündemi

Acenteler Birlik Platformu (ABP), İstanbul’da 7 Temmuz’da yapılacak TOBB SAİK delege seçimleri için çok önemli açıklama yaptı.

Sigorta Gündemi

Daha Güçlü Acenteler Platformu (DGAP), TOBB SAİK İstanbul Delege seçimlerinde Beyaz Liste’yi destekleyeceğini açıkladı.