AgeSa Haberleri

AgeSa haberleri ve güncel AgeSa gelişmeleri, AgeSa ile ilgili tüm video, AgeSa fotoğrafları ve AgeSa haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


AgeSA, Sivil Toplum için Destek Vakfı koordinasyonuyla hayata geçirdiği Her Yaşta Fonu’nun üçüncü döneminde desteklenecek STK'ları belirledi.

AgeSA, Youth Awards’ta "Gençler Tarafından En Çok Çalışılmak İstenen Sigortacılık Şirketi" kategorisinde üçüncülük ödülüne layık görüldü.

AgeSA, İş dünyasının Oscar’ları olarak adlandırılan "Stevie Awards-International Business Awards"ta üç ödülün sahibi oldu.

Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, “Hayatta her şey mümkünse neden hayat sigortanız da buna uyum sağlamasın” diyerek yeni...

Yaşam

Dünyanın geleceğini koruma altına almak adına çalışmalar yürüten Aksigorta ve AgeSA, Yeşilist iş birliği ile Kısırkaya Plajı’ndaki plastik atıkları temizledi.

Bireysel Emeklilik

AgeSA’nın Sivil Toplum için Destek Vakfı iş birliğiyle kurduğu Her Yaşta Fonu’nda üçüncü dönem başlıyor.

Bireysel Emeklilik

AgeSA’nın Bahçeşehir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ile yaptığı iş birliği kapsamında başlatılan “Çevik Proje Yönetimi” dersi başarıyla tamamlandı

Bireysel Emeklilik

AgeSA, MDRT ve Ageas iş birliği kapsamında gerçekleştirilen APEX 2023 Konferansı’na; 80 kişi ile katılım sağladı.

Bireysel Emeklilik

AgeSA, SocialBrands Veri Analitiği Ödülleri’nde “Bireysel Emeklilik Hayat Sigortaları” bölümünde Altın Ödül’ün sahibi oldu.

Bireysel Emeklilik

AgeSA, “Türkiye’nin En Gözde 100 Şirketi” listesinde bu yıl 40 sıra birden yükseldi ve sektör lideri oldu.

Hayat ve Özel Emeklilik

AgeSA, çevresel, sosyal ve yönetişim alanında yaptığı çalışmalarla Borsa İstanbul tarafından oluşturulan BIST Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yerini aldı.

Sigorta Gündemi

AgeSA, dijital dönüşüm çalışmaları kapsamında çalışanların Çevik Yaklaşım ve İnsan Kaynakları konularında sıkça sordukları soruları yanıtlayan Sanal Asistanları hizmete aldı