Aksigorta Haberleri

aksigorta haberleri ve güncel aksigorta gelişmeleri, aksigorta ile ilgili tüm video, aksigorta fotoğrafları ve aksigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Aksigorta, her bir acentesi adına İzmit’ten sonra Ege Orman Vakfı’na da 10 bin fidan bağışında bulundu.

Dijital dönüşümden aldığı güçle müşteri odaklı sigortacılık deneyimi sunan Aksigorta, hayata geçirdiği dijital projelerle ödül kazanmaya devam ediyor.

AgeSA ve Aksigorta “Geleceğe Umutla” projesi ile depremden etkilenen çocukları destekliyor.

Aksigorta, elektrikli araç kullanıcılarının en büyük korkusu olan pil bitmesi sonucu yolda kalma endişesini ortadan kaldırdı.

Sigorta Gündemi

Aksigorta, acenteleri ile bir araya geleceği Bölge ziyaretlerine başladı. İlk olarak Adana ve Samsun acenteleriyle toplantı düzenlendi.

Sigorta Gündemi

Sağlık sigortacılığının duayenlerinden Banu Darcan ve Aksigorta Bireysel Ürün, Teknik ve Müşteri Yönetimi'nde görev yapan Salim Uzun hayatını kaybetti.

Sigorta Gündemi

Aksigorta çalışanları, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde ENCANDER’in Silivri’de bulunan yaşam merkezini ziyaret etti.

Aksigorta, sektörün gelişimini desteklemek ve daha ileriye taşımak amacıyla başlattığı ‘Bambaşka Sigortacılık Akademisi’ projesine devam ediyor.

Aksigorta, Türkiye’de bir ilke imza atarak sadece elektrikli araç müşterilerine özel yeni bir ürün geliştirdi: e-kasko

Honda araç sahipleri Aksigorta’dan yaptıracakları Honda marka kasko poliçelerinde yüzde 15 indirimin sahibi olacak.

Mobil uygulaması ile müşterilerine sunduğu hizmet ağını genişletmeye devam eden Aksigorta, araç kiralama uygulaması Tiktak ile bir iş birliği gerçekleştirdi. 

Sigorta Gündemi

Aksigorta, yat sigortasında sunduğu geniş teminat seçenekleriyle sigortalılarına keyifli ve sorunsuz bir deneyim sunmaya hazırlanıyor.