Allianz Trade Haberleri

Allianz Trade haberleri ve güncel Allianz Trade gelişmeleri, Allianz Trade ile ilgili tüm video, Allianz Trade fotoğrafları ve Allianz Trade haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Allianz Trade, 2022 yılı için hazırladığı Sektörler Raporu’na göre, 2022 yılında dünyada gıda fiyatları yüzde 56 artışla rekor seviyelere ulaştı.

Ekonomi

Allianz Trade’in ticari finansman açığına yönelik dünya çapında yaptığı araştırma, şirketlere bir anlamda “Tahsilat sıkıntısı yaşayabilirsiniz” uyarısı yapıyor.

Allianz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Oliver Bäte, depremzedeler için Türkiye ve Suriye'ye 6 milyon Euro yardım yapacaklarını açıkladı.

Sigorta Gündemi

Allianz Trade 2023 Ekonomik Görünüm Raporunu açıkladı. Rapora göre; 2023 yılında küresel büyümenin yavaşlaması ve para politikasındaki kümülatif sıkılaşmanın ekonomik...

Analiz

Allianz Trade’nin Küreselden Yerele 2023 Otomotiv Sektörü Risk Raporu’nda çip krizinin devam ettiğine vurgu yapılıyor.

Analiz

Allianz Trade’nin hazırladığı ‘2023 Küresel İflas Raporu’nda uluslararası ölçekte şirket iflaslarının hız kazanacağı öngörülüyor.

Küresel ticari alacak sigortası şirketi Allianz Trade, acenteleri ile bir araya geldi. Değişime Liderlik Etmek teması ile Riva’s Club’da gerçekleştirilen...

Allianz Trade, yaptığı kapsamlı araştırma ve analizlerle hazırladığı sektörler raporları arasına Otomotiv Sektörü Risk Raporu’nu da kattı. Raporda, Türkiye için...

Sigorta Gündemi

Allianz Trade’nin son yayınladığı bültende “30 trilyon dolarlık küresel likidite açığı 2023 yılında da devam edecek” deniliyor.

Sigorta Gündemi

Allianz Trade, 2023-24 için hazırladığı Ekonomik Görünüm Raporu’nda, gelecek yılın ekonomik öngörülerini “8 şarkı” başlığı altında değerlendirdi.