Allianz türkiye Haberleri

allianz türkiye haberleri ve güncel allianz türkiye gelişmeleri, allianz türkiye ile ilgili tüm video, allianz türkiye fotoğrafları ve allianz türkiye haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye, Brandverse Awards 2023’ün kazananları arasında yer aldı. Şirket, iki altın, iki de bronz madalya çıkardı.

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye, risk yönetimi alanındaki uzmanlığını, yeşil dönüşüm yolculuğundaki işletmelerle paylaşmayı hedefliyor.

Allianz Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Oliver Bäte, depremzedeler için Türkiye ve Suriye'ye 6 milyon Euro yardım yapacaklarını açıkladı.

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye, “Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2023” listesine girmeye hak kazanan tek sigorta şirketi olarak, üst üste ikinci kez en...

Allianz Türkiye, Müşteri Deneyimi alanında dünyanın en iyilerinin yarıştığı ICXA 2022’de VOC "Müşterinin Sesi" projesiyle birincilik ödülünün sahibi oldu.

Allianz Türkiye, Müşteri Deneyimi Ödülleri’nde, ‘Bireysel Emeklilik’ ve ‘Sağlık Sigortası’ kategorilerinin lideri oldu.

Türkiye’yi derinden etkileyen ve vefat sayısının 43 bin 556 olarak açıklandığı depremlerde sigorta sektörü de ilk günden itibaren yardımlarını devam...

Türkiye depremle kan ağlarken sigorta şirketleri de yardım ve fayda sağlamada birbirleriyle yarışıyor. Allianz Türkiye yardım fonu oluşturdu.

Sigorta Gündemi

Allianz Türkiye, kedi ve köpeklerin sağlık masraflarını güvence altına aldığı Sevimli Dostum Sigortası’nın kapsamını genişleterek yeniledi.

TEKNOLOJİ

Türkiye’nin start-up’larla birlikte yenilikçi iş modelleri geliştirmek amacıyla hayata geçirdiği HackZone Open Insurance Programı’nın üçüncüsü tamamlandı.

İnsurtech

Allianz Türkiye, HackZone Open Insurance Programı kapsamında start-up'lara üç ayrı ödül verdiğini duyurdu.

Sigorta Gündemi

Spora ve sporcuya desteğini genişleten Allianz Türkiye, paralimpik & dünya yüzme şampiyonu Sümeyye Boyacı’nın da ana sponsoru oldu.