Anadolu Hayat Emeklilik Haberleri

Anadolu Hayat Emeklilik haberleri ve güncel Anadolu Hayat Emeklilik gelişmeleri, Anadolu Hayat Emeklilik ile ilgili tüm video, Anadolu Hayat Emeklilik fotoğrafları ve Anadolu Hayat Emeklilik haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Bireysel Emeklilik Sistemi’nden emekli olan 310 bin kişinin 72 bini Anadolu Hayat Emeklilik müşterisi olarak sistemden emeklilik hakkını kazanmış durumda.

Anadolu Hayat Emeklilik’in, katılımcılarının hayatını kolaylaştıran bireysel emeklilik fon robotu FonMatik ROBO, yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Bireysel Emeklilik

BES’te toplam fon büyüklüğü 183,4 milyar TL’yi aşan Anadolu Hayat Emeklilik, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre aktif büyüklüğünü yüzde 83...

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik, 18 yaş altının BES’e dahil edildiği ilk günden beri Çocuğum için BES ürünüyle sektörde en çok tercih...

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik (AHE), isteyen bireysel emeklilik müşterilerine özel “Tarım ve Gıda Fon Sepeti Emeklilik Yatırım Fonu”nu sundu.

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik’in, yeni özellikler kazandırarak tanıtımını yaptığı ‘Prim İadeli Hayat Sigortası’ ürününe özel hazırladığı reklam filmi yayına girdi.

Bireysel Emeklilik

BES birikimlerinin banka kredileri için teminat olarak gösterilebilmesi uygulaması 3 Haziran itibarıyla fiilen hayata geçti.

Anadolu Hayat Emeklilik, geçtiğimiz yılı başarı ile tamamlayan acenteleri ile geleneksel buluşmasını bu yıl İstanbul-Büyükada’da ve Mardin’de gerçekleştirdi.

Anayorum bülteni, FonMatik ROBO ve IQ Fonlar gibi çeşitli hizmetler sunan Anadolu Hayat Emeklilik, fon tercihi konusunda müşterilerine rehberlik ediyor.

Anadolu Hayat Emeklilik, fırsat eşitliği alanında yürüttüğü faaliyetlerini FEM (Fırsat Eşitliği Modeli) sertifikası ile tescilledi.

BES'te toplam fon büyüklüğü 156.6 milyar TL’yi aşan Anadolu Hayat Emeklilik, aktif büyüklüğünü yüzde 98 oranında artırdı.

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik’in düzenlediği, Türkiye’nin kadınlara özel tek fotoğraf yarışması Kadın Gözüyle Hayattan Kareler’de 2024 yılının kazananları belli oldu.