Anadolu Hayat Emeklilik Haberleri

Anadolu Hayat Emeklilik haberleri ve güncel Anadolu Hayat Emeklilik gelişmeleri, Anadolu Hayat Emeklilik ile ilgili tüm video, Anadolu Hayat Emeklilik fotoğrafları ve Anadolu Hayat Emeklilik haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik, 2023 yılının üçüncü çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı.

Bireysel Emeklilik

BES'in 20 yıllık yolculuğunu değerlendiren Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Murat Atalay hem şirket hem de sektör özelinde öne çıkan...

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik, Çocuğum için BES planının dijital satışı için Pazarama ile yeni bir iş birliği başlattı.

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik, 212 Photography Istanbul’da “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasına özel olarak hazırlanan sergi ile yerini alacak.

Anadolu Hayat Emeklilik’te kadın çalışan oranı yüzde 59 ile erkek çalışanları geride bıraktı. Toplam bin 63 çalışanının 626’sını kadınlar oluşturuyor.

Anadolu Hayat Emeklilik,Anadolu Hayat Emeklilik, BlindLook’un Sesli Simülasyon teknolojisi ile dijital kanallarında sesli okuma hizmeti vermeye başladı.

Anadolu Hayat Emeklilik acenteleri 15-17 Eylül tarihleri arasında Çanakkale’de Şirket yöneticileri ile keyifli bir organizasyonda bir araya geldi.

Anadolu Hayat Emeklilik, 2022 yılına ilişkin sürdürülebilirlik raporunu yayımladı ve karbon ayak izini nötrledi.  

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik ve Buğday Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin, sloganıyla hayata geçirdiği “Tohum Kumbaram” projesi birinci yılını tamamladı.

Sigorta Gündemi

Anadolu Hayat Emeklilik’in bireysel emeklilik ürünü “Çocuğum İçin BES” çocuğunuza gelecek, doğaya da umut oluyor.

Sigorta Gündemi

Yarışmada sergilenmek amacıyla seçilen tüm fotoğraflar 7–20 Haziran tarihlerinde Milli Reasürans Sanat Galerisi’nde fotoğrafseverlerin ziyaretine açık olacak.

Anadolu Hayat Emeklilik müşterileri “Size Özel Gelecek Planlaması” ile geleceklerini bugünden planlarken, kendilerine en uygun ürün önerileriyle buluşuyor.