Anadolu Sigorta Haberleri

Anadolu Sigorta haberleri ve güncel Anadolu Sigorta gelişmeleri, Anadolu Sigorta ile ilgili tüm video, Anadolu Sigorta fotoğrafları ve Anadolu Sigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Anlaşmalı sağlık kurumu ağını her geçen gün büyüten Anadolu Sigorta, anlaşmalı hastanelerinden Medicana Sağlık Grubu’nun network ağlarını genişletti.

Anadolu Sigorta, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin #BahanesiYok kampanyası ile kadına yönelik şiddetin önlenmesi için çağrıda bulunuyor.

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Taylan Matkap: Yeni iş birliklerimiz sayesinde Anadolu Sigorta olarak güçlü büyümemizi sürdürüyoruz.

Kasko kapsamına giren tüm risklere karşı teminat sunan Anadolu Sigorta ‘Elektrikli Araç Sigortası’, yolda kalma endişesini ortadan kaldırıyor.

Anadolu Sigorta, Happy Place to Work firması ve Capital Dergisi iş birliğinde yürütülen “Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri Araştırması”nda sigorta...

Sigortacılık sektöründe geleceğin oyun kurucuları arasında olmak isteyenler, Anadolu Sigorta Hackathonu’na 26 Kasım’a kadar başvurabiliyor.

Anadolu Sigorta, IADA ‘Uluslararası Yıllık Rapor Tasarım Ödülleri’ne yenisini ekledi.

Anadolu Sigorta, birinci yılını tamamlayan Ar-Ge merkeziyle sigorta sektörünün dönüşümünü destekleyen teknolojileri araştırıyor ve kendi teknolojisini üretiyor.

Anadolu Sigorta, 2022 Hizmet İhracatı Şampiyonları sıralamasında finans, sigorta ve diğer mali hizmetler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Türkiye’nin önde gelen tekstil ihracat firmalarından olan Hateks, deprem zararını Anadolu Sigorta’dan karşılandığını duyurdu.

Anadolu Sigorta sektör istihdamını desteklemek için Ankara Üniversitesi ile bir eğitim iş birliğine imza attı.

Anadolu Sigorta The Hammers Awards’dan iki ödül kazandı. Ormanın Gözleri Sosyal Sorumluluk Projesi ile “En İyi Sosyal Sorumluluk Ekibi” altın...