Anadolu Sigorta Haberleri

Anadolu Sigorta haberleri ve güncel Anadolu Sigorta gelişmeleri, Anadolu Sigorta ile ilgili tüm video, Anadolu Sigorta fotoğrafları ve Anadolu Sigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, sektörün ilk ve tek Ar-Ge Merkezi belgeli şirketi olarak geleceğin sigortacılık dünyasını şekillendirmeyi sürdürüyor.

Sporun Sigortası

Anadolu Sigorta, dünyada birçok şehirde organize edilen ve Türkiye’de bu sene ikinci defa Dust Event’in düzenlediği Winter Run İstanbul’un ana...

Yaşam

Anadolu Sigorta’nın sponsor olduğu, ‘Hücreler’ oyunu yeni yılın en büyük prodüksiyonu olarak izleyiciye kahkaha dolu bir oyun keyfi vadediyor.

Sağlık Sigortaları

Anadolu Sigorta, sigortacılık sektöründe bir ilke daha imza atarak yeni bir poliçe satın almaya ihtiyaç kalmadan, Bayındır Sağlık Grubu ile...

Anadolu Sigorta’nın bu yıl yedincisini düzenlediği 1-17 Aralık tarihlerindeki Hackathon etkinliği, 56 takımın katılımıyla gerçekleşti.

Anadolu Sigorta, TOBFED'in 3’üncü kez düzenlediği Sürdürülebilir Gelecek Zirvesi’nin Yeşil Bayrak sertifika sponsorluğunu üstlendi.

Anadolu Sigorta’nın, “Ormanın Gözleri” projesi Payment Systems Magazine (PSM) Ödülleri’nde Sosyal Sorumluluk kategorisinde Altın Ödül kazandı.

Yeni Marka Kasko Sigortaları ile Anadolu Sigorta, anlaşmalı yetkili servis istasyonlarından faydalanan araç sahiplerine bir dizi ayrıcalık tanıyor.

Anadolu Sigorta, Sürdürülebilirlik İletişimi Politikası’nda sürdürülebilirliği iletişim stratejisine entegre ederek bu alandaki faaliyetlerini tüm paydaşlarına duyurdu.

Anadolu Sigorta ve KKB kişilerin finansal okuryazarlık farkındalığının artmasını destekleyecek bir iş birliğine imza attı.

Anadolu Sigorta, yeni reklam filminde Kasko Sigortası’nın trafikteki kötü anları güzel hatıralara dönüştürme gücüne odaklanıyor.

Türkiye İtibar Akademisi tarafından gerçekleştirilen Ekonomiye Fayda Endeksi’nde Anadolu Sigorta, sigorta sektöründe Türkiye’nin Elmas Markası seçildi.