AXA Türkiye Haberleri

AXA Türkiye haberleri ve güncel AXA Türkiye gelişmeleri, AXA Türkiye ile ilgili tüm video, AXA Türkiye fotoğrafları ve AXA Türkiye haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


AXA Türkiye, karbon ayak izini minimize eden dijital tarım teknolojisi girişimi The Smart Farmers ile yeni bir değerler ortaklığı başlattı.

Sigorta Gündemi

AXA Türkiye CEO’su Yavuz Ölken, Linkedin hesabından orman yangınları farkındalığını arttırmak için paylaşım yaptı

Sigorta Gündemi

AXA İyilik Haftası (AXA Week for Good) kapsamında, AXA Türkiye’nin 495 gönüllü çalışanı toplam 2 bin 345 saatini toplumsal sorumluluk...

Sporun Sigortası

AXA Türkiye, modern pentatlonun yıldız sporcusu İlke Özyüksel ile kadın sporculara ve Türk sporuna olan desteğini sürdürüyor.

Sağlık Sigortaları

Konuşmacılar arasında AXA Türkiye’den Satış, Pazarlama ve Sağlık Başkanı Sanem Çıngay Buçukoğlu da yer aldı.

Sigorta Gündemi

AXA Türkiye’nin “Sürdürülebilir Gelişim ve Büyüme için Gelecek Fakültesi”, yeni nesil sigortacıları yetiştirmeye devam ediyor.

Sigorta Gündemi

AXA Türkiye CEO’su Yavuz Ölken, Paris'te ikili ilişkiler ve Türkiye-AB ilişkileri üzerine bir dizi toplantı gerçekleştirdi.

Sigorta Gündemi

AXAGPT; satış, acente, iş süreçleri, teknik değerlendirmeler, ürün bilgilendirme, müşteri yolculuğu gibi birçok konuda analizleriyle çalışanlara destek olacak.

AXA Türkiye, “Farklıyız, Fark Yaratmakta Kararlıyız” konseptli acente buluşmalarını Türkiye genelinde 8 bölgesine bağlı 9 ili kapsayan etkinliklerle tamamladı

Sigorta Gündemi

AXA Türkiye, 2024 sürdürülebilir gelişim ve büyüme hedeflerini acenteleriyle paylaşmak üzere 8 bölgede 9 ili kapsayan turuna başladı.

Sigorta Gündemi

Sigorta sektörünün köklü şirketi AXA Türkiye, iletişim çalışmalarını artık PRCO Stratejik İletişim Danışmanlığı ile yürütme kararı aldı.

Sporun Sigortası

AXA Sigort Kupa Voley 2024 Kadınlar final karşılaşmasında Fenerbahçe Opet, Eczacıbaşı Dynavit’i 3-1 yendi.