BES Haberleri

BES haberleri ve güncel BES gelişmeleri, BES ile ilgili tüm video, BES fotoğrafları ve BES haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif, "Teknoloji Sektörü Emeklilik Yatırım Fonu" ile yatırımcısının yüzünü güldürüyor.

Bireysel Emeklilik

“Art arda hayata geçirilen yeni düzenlemelerin yanı sıra küresel finans sistemindeki dalgalanmalar, vatandaşlarımızın tasarruf bilincine olumlu yansıdı."

Bireysel Emeklilik

NN Hayat ve Emeklilik, EYT kapsamında emekliliğe hak kazanıp çalışmaya devam edenleri, bireysel emeklilik sistemine (BES) davet ediyor.

Bireysel Emeklilik

BNP Paribas Cardif Emeklilik A.Ş. (“BNP Paribas Cardif”), müşterilerine değer katan çalışmalarına yeni bir kampanyayla devam ediyor.

Bireysel Emeklilik

Türkiye Hayat Emeklilik’in EYT’lilere sunduğu BES fonlarının ve imkânların anlatıldığı reklam filminde, düzenli tasarruf ve yatırım fırsatları vurgulanıyor.

Bireysel Emeklilik

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), yüzde 30 seviyesine artırılan devlet katkısının da desteğiyle cazibesini giderek arttırıyor.

Anadolu Hayat Emeklilik, 2022 yılı finansal sonuçlarına göre, aktif büyüklüğünü bir önceki yıla oranla yüzde 76 seviyesinde artırdı.

Bireysel Emeklilik

HDI Fibaemeklilik ve Antalyaspor, bireysel emeklilik alanında iş birliğine imza atarak ‘Antalyaspor Taraftarları Özel Emeklilik Planı’ hazırladı. 

Bireysel Emeklilik

Katılımcılar, 6 ay sonra yürürlüğe girecek düzenlemeyle kısa süreli finansman ihtiyaçlarını BES’te kalmaya devam ederek karşılayabilecek.

Anadolu Hayat Emeklilik (AHE), 2023 yılının ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı.

Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, 2023 yılının ilk çeyreğinde 243 milyon TL kâr elde etti.

Garanti BBVA Emeklilik, EYT birikimini BES’te değerlendirenlere özel bir kampanya sunuyor.