BES Haberleri

BES haberleri ve güncel BES gelişmeleri, BES ile ilgili tüm video, BES fotoğrafları ve BES haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Bireysel Emeklilik

AgeSA, İş Teknolojileri tarafından geliştirilen Bi’Tıkla Online Satış ile bireysel emeklilik planı satışlarını online olarak tamamlama imkanını sunuyor.

Anadolu Hayat Emeklilik, Hipokid üzerinden ‘Çocuğum için BES’ ürünü satın alan müşterilerine özel bir kampanya hazırladı.

BNP Paribas Cardif Emeklilik, yatırım araçlarının ve kurucusu olduğu BES fonlarının 5 yıllık getiri karşılaştırma tablosunu açıkladı.

Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, 2023 yılında bir önceki yıla göre yüzde 63 büyüdü. Şirket, BES’te 137 milyar...

MetLife Türkiye, 12 ay boyunca yüzde 30 devlet katkısına ilave olarak yüzde 10 ek katkı fırsatı sunuyor.

Sigorta Gündemi

Daha çok çocuğun BES’li olmasını ve emeklilik hakkını başlatmasını hedefleyen Garanti BBVA Emeklilik dijital kanallarından kolayca BES başlatma imkânı sunuyor.

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik, “Gördüğünüz An Tanırsınız” isimli yeni reklam filminde; BES ürününün kişilere sağladığı güveni, rahatlığı ve huzuru anlatıyor.

Bireysel Emeklilik

BNP Paribas Cardif, BZY Fonu ve BPU Fonu ile 2023’ün en çok kazandıran BES fonları arasında yer aldı.

Sigorta Gündemi

BES’te yıllık getiri ortalaması faizli fonlarda yüzde 63.89 olurken, katılım esaslı (faizsiz) fonlarda ise bu oran yüzde 70.29 olarak gerçekleşti.

Bireysel Emeklilik

2024 yılında Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) devlet katkısının üst limiti, asgari ücrette yapılan düzenleme ile yükseldi.

Abdullah Özcan: Yılbaşından itibaren uygulanmaya başlayacak yeniliklerle BES’in yıldızı daha da parlayacak.

Katılım Emeklilik, BES’te toplamda 1.1 milyon sözleşmeye, sigorta tarafında ise 365 bin poliçeye ulaştı.