BNP Paribas Cardif Haberleri

BNP Paribas Cardif haberleri ve güncel BNP Paribas Cardif gelişmeleri, BNP Paribas Cardif ile ilgili tüm video, BNP Paribas Cardif fotoğrafları ve BNP Paribas Cardif haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Ebeveynlere çocuklarının tüm eğitim hayatında gereksinim duyabilecekleri yüksek tutarlı ve 20 yıla kadar geçerli olan uzun süreli bir teminat sunuyor.

BNP Paribas Cardif, “sertifikalı olarak yenilenmiş” araçlar ve cihazlar için sunduğu sigorta çözümleriyle döngüsel ekonomiyi destekliyor.

BNP Paribas Cardif’in “Uzatılmış Garanti” çözümü, araç sahiplerine rahat bir sürüş keyfi sunuyor.

BNP Paribas Cardif, kadınlara sunduğu fırsat eşitliği ile sigortacılık sektörünün kadın dostu markaları arasında yer alıyor.

BNP Paribas Cardif, Türkiye sigortacılık tarihinin kapılarını aralayan Sigorta Haritaları Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor.

Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif’in ve Roland Garros Tenis Turnuvası sponsorluğunun 50’nci yılı Paris’te bir arada kutlandı.

Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif’in sunduğu “Uzatılmış Garanti”si, araçların garanti süresini iki yıla kadar uzatıyor.

Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif, "Teknoloji Sektörü Emeklilik Yatırım Fonu" ile yatırımcısının yüzünü güldürüyor.

Bireysel Emeklilik

BNP Paribas Cardif Emeklilik A.Ş. (“BNP Paribas Cardif”), müşterilerine değer katan çalışmalarına yeni bir kampanyayla devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Attığı her adımda ‘pozitif etki’ye odaklanan BNP Paribas Cardif, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde kıyı ve deniz temizliğinin önemine dikkat...

Bireysel Emeklilik

Bireysel Emeklilik Sistemi (BES), yüzde 30 seviyesine artırılan devlet katkısının da desteğiyle cazibesini giderek arttırıyor.

Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif Türkiye, afetinin hemen ardından geniş kapsamlı ‘Deprem Sonrası Aksiyon Planı’nı devreye alarak; yardım ve bağış kampanyaları ile...