Dask Haberleri

Dask haberleri ve güncel Dask gelişmeleri, Dask ile ilgili tüm video, Dask fotoğrafları ve Dask haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


‘Hayata Devam Türkiye’ adı verilen sorumluluk projesi ile sigorta bilinci geliştirmenin ötesinde, karşı karşıya olduğumuz risklerin işin uzmanlarından öğrenilebileceğini, depreme...

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) haftalık bilgilendirmesinde deprem bölgesinde bugüne kadar yaptığı ödemeleri açıkladı.

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 6 Şubat depremlerine yönelik yapmış olduğu hasar ödeme rakamını açıkladı.

Sigorta Gündemi

İTO Sigortacılık Meslek Komitesi, acentelere yönelik “Deprem” konulu bilgilendirme ve istişare toplantısı düzenliyor.

Sigorta Gündemi

Ülkemizin bir deprem ülkesi olduğunu yediden yetmişe herkes söylüyor. Hepimiz deprem üreten topraklar üzerinde oturduğumuzun bilincindeyiz.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) deprem bölgesine yönelik şimdiye kadar yaptığı ödeme rakamı açıklandı.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 6 Şubat depremlerinde zarar gören konutlar için bugüne kadar ödenen tazminat tutarını açıkladı.

Sigorta Gündemi

Sigortalılar, değer kaybı dolandırıcılığında nelere dikkat etmeli. Sigorta poliçesini kimler düzenlemeli? Güvenli sigorta yaptırmanın ayrıntıları…

Sigorta Gündemi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Aytekin Çelik, deprem sigortalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli, deprem bölgesinde 4 milyon sigorta poliçesinin olduğunu belirterek sektörün ödeyeceği teminat rakamını açıkladı.

Sigorta Gündemi

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler nedeniyle on binlerce kişi hayatını kaybederken yıkık, acil yıkılacak ya da ağır hasarlı bina sayısı...

DASK’ta bir ilk olarak, hasar ihbarından hasar inceleme sürecinin tamamlanmasına kadar olan süreçte sigortalılara avans ödemesi alma imkânı sağlanıyor.