Deprem sigortası Haberleri

deprem sigortası haberleri ve güncel deprem sigortası gelişmeleri, deprem sigortası ile ilgili tüm video, deprem sigortası fotoğrafları ve deprem sigortası haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), zorunlu deprem sigortasıyla ilgili haftalık bilgi paylaşımında bulundu.

Sigorta Gündemi

İşte DASK hakkında en doğru bilgiler

Resmi Gazete'de yayımlandı... Depreme karşı en güçlü finansal önlemlerden olan Zorunlu Deprem Sigortası'nın (DASK) tarifesinde yeni dönem başlıyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati: Zorunlu Deprem Sigortası'nın kapsamının genişletilerek Zorunlu Afet Sigortası'na dönüştürülmesi çalışmaları sürüyor.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 6 Şubat depremlerinde zarar gören konutlar için bugüne kadar ödenen tazminat tutarını açıkladı.

Sigorta Gündemi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Aytekin Çelik, deprem sigortalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

DASK’ta bir ilk olarak, hasar ihbarından hasar inceleme sürecinin tamamlanmasına kadar olan süreçte sigortalılara avans ödemesi alma imkânı sağlanıyor.

Her geçen saat artan can kayıplarımıza üzülürken, bir yandan da “Depremin maddi zararı ne kadar?” sorusuna cevap aranıyor.

Türk Reasürans & Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Genel Müdürü Selva Eren, DASK’ın toplamda 117 milyar TL hasar ödeme gücüne...