Erol Öztürkoğlu Haberleri

Erol Öztürkoğlu haberleri ve güncel Erol Öztürkoğlu gelişmeleri, Erol Öztürkoğlu ile ilgili tüm video, Erol Öztürkoğlu fotoğrafları ve Erol Öztürkoğlu haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Fibasigorta, Ferdi Kaza Sigortası poliçesine “Gönüllü Karbon Sertifikası” ekleyerek sigortalıların yıllık karbon emisyonunu dengeliyor. Şirket, “Ferdi Kaza Poliçeniz, Dünya'ya hediyeniz”...

Sigorta Gündemi

Burgan Bank, bu iş birlikleri ile müşterilerine, hayat, ferdi kaza ve hayat dışı branşlarında sigorta ürünleri sunuyor olacak.

Sigorta Gündemi

Sigorta ürünlerine erişimi hızlı, kolay ve güvenilir hale getirmek için çalışan Fibasigorta, dijital sigortacılıkta yeni bir dönemi başlattı.

Bireysel Emeklilik

HDI Fibaemeklilik, İstanbul’da 2024 yılının ilk acenteler toplantısında, Elmas, Yakut ve Zümrüt kategorisindeki acenteleriyle bir araya geldi.

Sigorta Gündemi

Dijital sigortacılığın öncü markası olarak sektöre giriş yapan Fibasigorta, üst yönetim kadrosuna önemli atamalar gerçekleştirdi.

Sigorta Gündemi

HDI Sigorta ve Fibabanka’nın yüzde 50 ortaklığıyla dijital sigorta şirketi, Fibasigorta faaliyetlerine başladı.

Sigorta Gündemi

Fibaemeklilik, Fibabanka ve HDI Sigorta’nın ortaklık çatısı altında, ismini "HDI Fibaemeklilik" olarak değiştirerek yeni bir atılım dönemine giriyor.

Bireysel Emeklilik

HDI Fibaemeklilik ve Antalyaspor, bireysel emeklilik alanında iş birliğine imza atarak ‘Antalyaspor Taraftarları Özel Emeklilik Planı’ hazırladı. 

Hayat ve Özel Emeklilik

HDI Fibaemeklilik, 2022’de gerçekleştirdiği ortaklıktan sonra üst düzey atamalarla üst düzey yönetim kadrosunu güçlendiriyor.

Sigorta Gündemi

Fiba Emeklilik ve Hayat A.Ş. (Fibaemeklilik) ve NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. arasındaki Otomatik Katılım Sistemi (OKS) portföy devri resmen...