HDI Fibaemeklilik Haberleri

HDI Fibaemeklilik haberleri ve güncel HDI Fibaemeklilik gelişmeleri, HDI Fibaemeklilik ile ilgili tüm video, HDI Fibaemeklilik fotoğrafları ve HDI Fibaemeklilik haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

2012 yılından bu faaliyetlerini sürdüren HDI Fibaemeklilik, BES ve güncel ekonominin nabzını tuttuğu YouTube kanalı ile kısa sürede 5 bin...

Sigorta Gündemi

Burgan Bank, bu iş birlikleri ile müşterilerine, hayat, ferdi kaza ve hayat dışı branşlarında sigorta ürünleri sunuyor olacak.

Bireysel Emeklilik (BES) ve sigorta sektörünün dinamik oyuncusu HDI Fibaemeklilik, YouTube kanalında yeni bir video serisini hayata geçirdi.

Bireysel Emeklilik

HDI Fibaemeklilik, İstanbul’da 2024 yılının ilk acenteler toplantısında, Elmas, Yakut ve Zümrüt kategorisindeki acenteleriyle bir araya geldi.

Sigorta Gündemi

HDI Fibaemeklilik, “Kritik Hastalıklar Teminatlı Prim İadeli Hayat Sigortası” ile sektöre önemli bir katkı sundu.

Sektörde birçok ilki hayata geçiren HDI Fibaemeklilik, başarılı performansıyla 2023’e damga vurdu.

Bireysel Emeklilik

HDI Fibaemeklilik ve Marks & Spencer, meme kanserine yönelik farkındalık oluşturmak için bir etkinlik düzenledi.

Bireysel Emeklilik

HDI Fibaemeklilik Genel Müdürü Erol Öztürkoğlu, “Gücümüzü değişimden, iş ortaklarımız ve acentelerimiz ile kurduğumuz ilişkiden alıyoruz” dedi.

Bireysel Emeklilik

HDI Fibaemeklilik için hazırlanan ‘Altında İmzamız Var’ isimli film, Brandverse Awards’da Kurum İçi İletişim kategorisinde Gümüş ödülü kazandı.

Sigorta Gündemi

Fibaemeklilik, Fibabanka ve HDI Sigorta’nın ortaklık çatısı altında, ismini "HDI Fibaemeklilik" olarak değiştirerek yeni bir atılım dönemine giriyor.

Sigorta Gündemi

HDI Sigorta’nın da çatısı altında olduğu Talanx Group’a ait HDI International, Türkiye’yi de kapsayan 2025 hedeflerini açıkladı.

Bireysel Emeklilik

HDI Fibaemeklilik ve Antalyaspor, bireysel emeklilik alanında iş birliğine imza atarak ‘Antalyaspor Taraftarları Özel Emeklilik Planı’ hazırladı.