HDI SİGORTA Haberleri

HDI SİGORTA haberleri ve güncel HDI SİGORTA gelişmeleri, HDI SİGORTA ile ilgili tüm video, HDI SİGORTA fotoğrafları ve HDI SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sporun Sigortası

Misli.com Sultanlar Ligi 18. Hafta maçında Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, konuk ettiği İlbank ekibini rahat geçti: 3-1.

Sigorta Gündemi

Fibaemeklilik, Fibabanka ve HDI Sigorta’nın ortaklık çatısı altında, ismini "HDI Fibaemeklilik" olarak değiştirerek yeni bir atılım dönemine giriyor.

Sigorta Gündemi

HDI Sigorta’nın da çatısı altında olduğu Talanx Group’a ait HDI International, Türkiye’yi de kapsayan 2025 hedeflerini açıkladı.

Sigorta Gündemi

Osmanlı Sigorta’nın HDI Sigorta işbirliğiyle hazırladığı Kuyumcu Sigortası’nı Hande Destancı ile konuştuk.

Sporun Sigortası

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda 2023 yılı şampiyonu, final karşılaşmasında Beykoz Belediyesi’ni 33-34 yenen Beşiktaş Yurtbay Seramik oldu.

Hayat ve Özel Emeklilik

HDI Fibaemeklilik, 2022’de gerçekleştirdiği ortaklıktan sonra üst düzey atamalarla üst düzey yönetim kadrosunu güçlendiriyor.

Sporun Sigortası

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu play-off yarı final serisinde Ziraat Bankkart’ı geçemedi.

Üniversite öğrencileriyle bir araya gelen HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, sigortacılığın azimli gençlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 25. haftasında Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Altekma’nın konuğu oldu.

Sporun Sigortası

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Ankara deplasmanında Halk Bank ile yaptığı maçı tie break setinde kaybetti.

Deprem bölgesine destek olmak amacıyla 5 adet yeni mobil destek aracı konuşlandıran HDI Sigorta, çalışanlarını da unutmadı.

Sigorta Gündemi

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, sigortalardaki artışın hiçbir zaman enflasyonu tetiklemeyeceğini söyledi.