Konut sigortası Haberleri

konut sigortası haberleri ve güncel konut sigortası gelişmeleri, konut sigortası ile ilgili tüm video, konut sigortası fotoğrafları ve konut sigortası haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Son dönemde ülkenin dört bir yanından gelen sel haberleri, birçok evin büyük maddi zarar gördüğünü ortaya koyuyor.

Sigortam.net, Konut Sigortası'nın ev sahipleri ve kiracılar açısından sağladığı avantajları ve tarafların birbirlerine karşı olan yükümlülüklerini mercek altına alarak uyarıyor.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) milyonlarca konut sahibini ilgilendiren değişikliğe gitti.

Sigorta Gündemi

"Hayatın dayanağı olasılıktır; nüfusumuzun yüzde 70’inin deprem riski olan bölgelerde yaşadığı tahmin ediliyor."

Sigorta Gündemi

Konut fiyatlarındaki artışın etkisiyle, evimizin manevi değerinin yanında maddi değeri de riske atılamayacak boyuta taşındı.

Sigorta Gündemi

Neova Katılım Sigorta, afet bölgesinde yer alan sigortalılar ve depremzedeler için üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin etkileri sürerken DASK ve konut sigortalarına dair soru işaretleri de çoğaldı.

Sigorta Gündemi

Ülkemizin bir deprem ülkesi olduğunu yediden yetmişe herkes söylüyor. Hepimiz deprem üreten topraklar üzerinde oturduğumuzun bilincindeyiz.

Sigorta Gündemi

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler nedeniyle on binlerce kişi hayatını kaybederken yıkık, acil yıkılacak ya da ağır hasarlı bina sayısı...

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), zorunlu deprem sigortasıyla ilgili haftalık bilgi paylaşımında bulundu.

Ülkemizde yaşanan ve 10 ili ciddi biçimde etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler, sigortalılığın önemini tekrar göstermiş oldu.

Sigorta Gündemi

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, sigortalardaki artışın hiçbir zaman enflasyonu tetiklemeyeceğini söyledi.