Milli Reasürans Haberleri

Milli Reasürans haberleri ve güncel Milli Reasürans gelişmeleri, Milli Reasürans ile ilgili tüm video, Milli Reasürans fotoğrafları ve Milli Reasürans haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Türkiye’nin çok yönlü sürdürülebilir kalkınmasını odağına alan Millî Reasürans, kültür sanat alanındaki desteklerine devam ediyor.

Sigorta Gündemi

Millî Reasürans Genel Müdürü F. Utku Özdemir, bir anlamda sigorta şirketlerinin sigortası olan reasürans hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Yaşam

Millî Reasürans Sanat Galerisi, Cumhuriyet’in 100. kuruluş yıldönümü kapsamında kendi yayınlarından oluşan bir seçki hazırladı.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de sigortacılığın gelişiminde önemli bir rol oynayan Millî Reasürans T.A.Ş, sektöre ve ülke ekonomisine katkılarını artırarak sürdürüyor.

Sigorta Gündemi

Millî Reasürans eş sponsorluğunda düzenlenen “Cumhuriyet Tangoları” konseri, katılımcılara benzersiz bir müzik şöleni sundu.

Sporun Sigortası

Türkiye’nin en köklü kurumsal spor etkinlikleri arasında yer alan turnuva, bu yıl da yerli ve yabancı 64 oyuncunun kıyasıya mücadelesine...

Sigorta Gündemi

Millî Reasürans'ın KKTC'de düzenlenen seminerin 10’uncusu “Sigortacılık Açısından Kıbrıs Deprem Jeolojisi ve Yapısal Değerlendirmeler” başlığıyla gerçekleşti.

Uluslararası Sigortacılar Tenis Turnuvası 35’inci kez sigorta sektörünü bir araya getiriyor.