Murat Atalay Haberleri

Murat Atalay haberleri ve güncel Murat Atalay gelişmeleri, Murat Atalay ile ilgili tüm video, Murat Atalay fotoğrafları ve Murat Atalay haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Bireysel Emeklilik Sistemi’nden emekli olan 310 bin kişinin 72 bini Anadolu Hayat Emeklilik müşterisi olarak sistemden emeklilik hakkını kazanmış durumda.

Anadolu Hayat Emeklilik’in, katılımcılarının hayatını kolaylaştıran bireysel emeklilik fon robotu FonMatik ROBO, yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Bireysel Emeklilik

Anadolu Hayat Emeklilik (AHE), isteyen bireysel emeklilik müşterilerine özel “Tarım ve Gıda Fon Sepeti Emeklilik Yatırım Fonu”nu sundu.

Bireysel Emeklilik

BES birikimlerinin banka kredileri için teminat olarak gösterilebilmesi uygulaması 3 Haziran itibarıyla fiilen hayata geçti.

Anadolu Hayat Emeklilik, geçtiğimiz yılı başarı ile tamamlayan acenteleri ile geleneksel buluşmasını bu yıl İstanbul-Büyükada’da ve Mardin’de gerçekleştirdi.

Anayorum bülteni, FonMatik ROBO ve IQ Fonlar gibi çeşitli hizmetler sunan Anadolu Hayat Emeklilik, fon tercihi konusunda müşterilerine rehberlik ediyor.

Bireysel Emeklilik

BES ve hayat sigortası sektörlerinde faaliyet gösteren ve toplamda 5 milyon müşteriye hizmet veren Anadolu Hayat Emeklilik, istikrarlı büyümesini sürdürüyor.

Anadolu Hayat Emeklilik, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Acenteler ve Direkt Satış Zirvelerini bu yılın ocak ayında gerçekleştirdi.

Anadolu Hayat Emeklilik,bu yıl 9’uncusu düzenlenen ALFA Awards’ta “Bireysel Emeklilik” kategorisinin birincisi oldu.

Bireysel Emeklilik

BES'in 20 yıllık yolculuğunu değerlendiren Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Murat Atalay hem şirket hem de sektör özelinde öne çıkan...

Anadolu Hayat Emeklilik,Anadolu Hayat Emeklilik, BlindLook’un Sesli Simülasyon teknolojisi ile dijital kanallarında sesli okuma hizmeti vermeye başladı.

Anadolu Hayat Emeklilik acenteleri 15-17 Eylül tarihleri arasında Çanakkale’de Şirket yöneticileri ile keyifli bir organizasyonda bir araya geldi.