QNB Sigorta Haberleri

QNB Sigorta haberleri ve güncel QNB Sigorta gelişmeleri, QNB Sigorta ile ilgili tüm video, QNB Sigorta fotoğrafları ve QNB Sigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


QNB Sigorta’nın “2023 Yıllık Faaliyet Raporu”, LACP Vision Awards ve ARC Awards’ta değerlendirmeye alınarak ödül ve dereceler elde etti. Rapor,...

“Bugün Bugünü Yaşa” söylemiyle sigortalılarının yalnızca gelecekte değil bugün de iyi hissedebilmeleri için yanlarında olduğunu vurgulayan QNB Sigorta, herkesin daha...

QNB Sigorta, çalışan memnuniyeti ve insan kaynakları alanında sağladığı başarılarla uluslararası arenada takdir toplamaya devam ediyor.

Sağlık Sigortaları

QNB Sigorta, müşterilerinin Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ile ilgili deneyimlerini ortaya koyan araştırma serisinin ilkini yayınladı.

Sigorta Gündemi

QNB Sigorta çalışanları, kurum içindeki yenilikçi ve yaratıcı iş fikirlerine alan açmak üzere hayata geçirilen i.deaL programında eğlenerek mücadele etti.

Bireysel Emeklilik

QNB Sigorta, yaşam ve vefat teminatları içeren 12 yıl süreli prim iadeli hayat sigortası olan son ürünü Akıllı Hayat Plus...

Sporun Sigortası

QNB Sigorta Kadın Voleybol Takımı, RS Otomotiv Grubu’nun düzenlediği Sigorta Sektörü Plaj Voleybol Turnuvası’nda üçüncü oldu.

Sigorta Hizmetleri kategorisinde Bronz Effie ödülü kazanan QNB Sigorta’nın reklam kampanyasında, anı yaşamanın önemini vurgulayan kesitler yer alıyor.

QNB Sigorta, İş Sürekliliği Yönetim Sistemi gerekliliklerini karşılayarak ISO 22301 İş Sürekliliği Yönetimi Standardı’na uygunluk belgesi almaya hak kazandı.

QNB Sigorta,Hacettepe Üniversitesi’nin düzenlediği Kristal Geyik Ödülleri’nde Yılın En İyi Sigortacılık Firması Ödülü’nün sahibi oldu.

Sağlık Sigortaları

QNB Sigorta, Papara ile yaptığı iş birliğiyle elektrikli scooter kullanıcıları için hayata geçirdiği ‘Scooter Sürüş Sigortası’nı duyurdu.

Sigorta Gündemi

QNB Sigorta, kurumsal anlayışının içinde yer alan ‘Geleceğe Değer’ ilkesiyle “Bugünden Yarına, QNB Sigorta Hayat Ormanı”nı hayata geçirdi