QUİCK FİNANS Haberleri

QUİCK FİNANS haberleri ve güncel QUİCK FİNANS gelişmeleri, QUİCK FİNANS ile ilgili tüm video, QUİCK FİNANS fotoğrafları ve QUİCK FİNANS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


19. Uluslararası Arena Aquamasters Yüzme Şampiyonaları, Quick Finans’ın katkılarıyla 2-3 Eylül tarihlerinde HSSK'nın ev sahipliğinde gerçekleşti.

Ekonomi

Quick Finans, Türkiye’de 2. el araç pazarının köklü firmalarından Borusan Araç İhale ile yeni bir iş birliğine imza attı.

Ekonomi

Quick Finans, Quick Sohbetler Daveti ile finans, bankacılık, iş ve teknolojisi dübyasını Quick Tower’da bir araya getirdi.

Sigorta Gündemi

2023’ü “değişim, dönüşüm, etkileşim” yılı olarak belirleyen Maher Holding, Conrad İstanbul’da düzenlediği toplantıda tüm çalışanlarıyla bir araya geldi.

Ekonomi

Quick Finans, finans ve teknoloji dünyasının önemli ve deneyimli isimlerinden oluşan Danışmanlar Kurulu oluşturdu.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, deprem bölgesindeki sigortalık oranının yüzde 100’e yakın olmasının birçok avantajı bulunduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, iş insanlarına eksik sigorta uyarısı yaptı: Eksik sigortaya dikkat edin.

Ekonomi

Maher Holding çatısı altındaki Quick Finans, kurulmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen yaptığı iş birlikleriyle faaliyet alanını genişletiyor.

Quick Sigorta 24-27 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlediği etkinlikle acente toplantılarının nasıl yapılması gerektiğinin örneğini de vermiş oldu.

Ekonomi

Kuruluşundan itibaren motosiklet sektörüyle yan yana yürüyen Quick Sigorta motosiklet tutkunlarının Motobike İstanbul 2023 heyecanını paylaştı.

Quick Sigorta'nın Quick Tower’da başlayan finansal ürünler eğitimleri, Anadolu’ya yayılacak.

Ekonomi

Quick Finans 2. el oto piyasasının nabzını tutmaya devam ediyor. 2022’nin en çok tercih edilen marka ve model hangisi? 2023’ün...