Quick Sigorta Haberleri

Quick Sigorta haberleri ve güncel Quick Sigorta gelişmeleri, Quick Sigorta ile ilgili tüm video, Quick Sigorta fotoğrafları ve Quick Sigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu Quick Sigorta Gülseren - Hüseyin Doğan İlkokulu’nda devam edecek.

Sigorta Gündemi

Quick Sigorta, Corpus Sigorta ve Quick Finans’ın bağlı olduğu Maher Holding çocuklara yönelik çok yönlü bir etkinliğe imza attı.

Sigorta Gündemi

Quick Sigorta, bu yılın en önemli motosiklet etkinliklerinden Honda Motosiklet Günleri 2023’teki yerini aldı.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, deprem bölgesindeki sigortalık oranının yüzde 100’e yakın olmasının birçok avantajı bulunduğunu söyledi.

Yelkende 2022 Sezonu SportBoat Trofesi J70 Sınıfı şampiyonluğunu yine HSSK-QUICK SİGORTA elde etti ve 2022 Şampiyonluk Kupası’nı da müzesine götürdü.

Sigorta Gündemi

Türkiye’de ilk defa Quick Finans tarafından geliştirilerek kredilendirilmeye başlanan sigorta poliçeleri “Poliçe Prim Kredisi” Quick Sigorta’dan sonra şimdi Corpus Sigorta...

Sigorta Gündemi

NTV’de yayınlanan Bakış Programı’nda gayrimenkul yatırım ortaklığı ve bina tamamlama sigortası konuşuldu.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, iş insanlarına eksik sigorta uyarısı yaptı: Eksik sigortaya dikkat edin.

Quick Sigorta sponsorluğundaki, 17 muhabirin 48 fotoğraf ve dört video ile katıldığı 20’inci Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf ve Video Yarışması...

Quick Sigorta 24-27 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlediği etkinlikle acente toplantılarının nasıl yapılması gerektiğinin örneğini de vermiş oldu.

Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy,Antalya’da düzenlenen acente toplantılarını SİGORTAMNEWS için değerlendirdi.

Quick Sigorta'nın "Söz verdiğimiz gibi" mottosuyla düzenlediği okul açılışı ve acente toplantıları tüm hızıyla devam ediyor.