Quick Sigorta Haberleri

Quick Sigorta haberleri ve güncel Quick Sigorta gelişmeleri, Quick Sigorta ile ilgili tüm video, Quick Sigorta fotoğrafları ve Quick Sigorta haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


İstanbul Valisi Davut Gül, Maher Holding'in genel merkezinin bulunduğu Quick Tower binasını ziyaret etti.

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, bina tamamlama sigortasının OVP’de yer almasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

Zafer Bayramı, Quick Sigorta’nın su sporlarına verdiği destek kapsamında Heybeliada’da şenlikler ve Çanakkale Boğazı’nda ise kulaçlarla kutlandı.

Türkiye’nin en iyi motosiklet festivallerinden biri olan Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali, 11’inci kez motosiklet tutkunlarıyla buluştu

Sigorta Gündemi

Uluslararası Quick Sigorta Balıkesir Motosiklet Festivali, bu yıl 3-6 Ağustos 2023 tarihleri arasında...

TEKNOLOJİ

Maher Holding yönetim kadrosu, geçen yıl yatırım yaptıkları ADASTEC firmasının otonom otobüsünü inceledi.

Sporun Sigortası

HSSK – Quick Sigorta Kupası, 25 Haziran tarihinde Heybeliada su sporları kulübünün ev sahipliğinde gerçekleşti.

Sağlık Sigortaları

Quick Sigorta, sağlık sigortalarındaki etkinliğini artırıp, sektörde bir ilk olarak çok avantajlı bir ürüne daha imza attı.

Sigorta Gündemi

Quick Sigorta, geçtiğimiz yıl piyasaya sunduğu Trafik Kazası Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürününü geliştirerek daha da cazip hale getirdiğini duyurdu.

Sigorta Gündemi

2023’ü “değişim, dönüşüm, etkileşim” yılı olarak belirleyen Maher Holding, Conrad İstanbul’da düzenlediği toplantıda tüm çalışanlarıyla bir araya geldi.

Sporun Sigortası

Quick Sigorta, instagram hesabı üzerinden Galatasaray ve Başakşehir taraftarının hoşuna gidecek bir kampanya duyurdu.

Sigorta Gündemi

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek Motobike İstanbul 2023, 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yeniden motosiklet tutkunlarını ağırlayacak.