SEDDK Haberleri

SEDDK haberleri ve güncel SEDDK gelişmeleri, SEDDK ile ilgili tüm video, SEDDK fotoğrafları ve SEDDK haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Deprem Bölgesi Sigorta Acenteleri İstişare Toplantısı’na katıldı.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), İstanbul`da istihdam edilmek üzere 60 sigortacılık uzman yardımcısı alacağını duyurdu.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, NTV’de yayınlanan Bakış programında sigortacılığa yönelik çok önemli açıklamalar yaptı.

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Türkiye genelinde 16 üniversitenin sigortacılık bölüm başkanları ve öğretim üyeleriyle video konferans aracılığıyla bir araya...

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (SEDDK), internet sitesinden depremden etkilenen illerde trafik sigortası gecikmelerinde ilave prim uygulamasına...

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), depremin vurduğu illerde statik IP kullanımıyla ilgili açıklama yaptı.

Sigorta Gündemi

Gaziantep Ticaret Odası Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi Başkanı Ökkeş Gün, aynı zamanda 6 Şubat depremlerini yaşamış bir sigorta acentesi.

TEKNOLOJİ

Küresel finansal teknoloji etkinliği İstanbul Fintech Week, 4’üncü yılında, sektörün önde gelen isimlerini bir araya getiriyor.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sigorta eksperliği kursu ve sınavlarının yapılacağı yeni tarihleri açıkladı.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (SEDDK) Arnavutluk’ta DASK benzeri bir sigorta havuzunun oluşmasına yön vereceği açıklandı.

Sompo Sigorta CEO’su Fahri Uğur, SEDDK’nın Trafik Operasyon Merkezi Uygulamasını olumlu bulduklarını belirtti

SEDDK, Sigorta ve reasürans şirketleri ile emeklilik şirketlerinin finansal raporlamaları hakkında yönetmelikte değişiklik yapılmasına dair yönetmelik yayımladı