SEDDK Haberleri

SEDDK haberleri ve güncel SEDDK gelişmeleri, SEDDK ile ilgili tüm video, SEDDK fotoğrafları ve SEDDK haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

SEDDK eski Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, bazı haber sitelerinde çıkan “Trafik Sigortasında Yeni Düzenleme: Zorunluluk Kaldırılıyor” başlıklı haberleri yalanladı.

SEDDK, Zorunlu Deprem Sigortası teminat limitinin 1 milyon 272 bin TL’ye çıkarılarak, teminatların Aylık Üretici Fiyat Endeksi’ne bağlandığını duyurdu

AcnTURK Sigorta Genel Müdürü Ali Murat Dişçi ve AcnTURK Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Murat Büyükçelebi art arda açıklama yaptı.

SEDDK, Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası’nın Tarife Uygulama Esasları Hakkında Yönetmelikte değişiklik yapıldığını duyurdu.

SEDDK Başkanı Davut Menteş’in sigorta sektörüne yönelik şirket kurulumlarıyla ilgili açıklamasının detayları haberimizde…

SEDDK Başkanı Davut Menteş, şirketlere el koyma söylentilerine açıklık getirdi. Başka şirketlere el konacak mı?

SEDDK Devlet Destekli Ticari Alacak Sigortası Sistemi’ni güçlendirerek KOBİ’lere destek olmaya devam ettiklerini duyurdu.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, trafik sigortasıyla ilgili çok önemli bir genelge yayınladı.

24. Dönem Tarım Sigortaları Havuzu Eksperliği Bitkisel Ürün Sigortaları Temel Eğitim Programı Mersin’de başladı.

SEDDK, yayınladığı basın duyurusuyla mevzuata aykırı işlemleri ve kötü yönetimleri nedeniyle iki şirkete el konulduğunu açıkladı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sigorta şirketi kurmak için istenen sermaye şartını artırdı.

Tarsim heyeti, İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlediği, “Tarım Sigortası: Çiftçilerin Risk Yönetiminin Temel Aracı” konulu kongresine katıldı.