SEDDK Haberleri

SEDDK haberleri ve güncel SEDDK gelişmeleri, SEDDK ile ilgili tüm video, SEDDK fotoğrafları ve SEDDK haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği, bir basın açıklaması yaparak, SEDDK’nın Değer Kaybı Taleplerinde Eksper Atamalarına İlişkin Sektör duyurusunu yayınladı

SEDDK Bekleme Süresi Olmayan Sağlık Sigortası Ürünlerinin Uygulamalarına İlişkin Sektör Duyurusu yayınladı.

SEDDK, “Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Paket Poliçe ve Ek Teminat Uygulaması Hakkında” sektör duyurusu yayınladı.

Sigorta ve reasürans şirketlerinin baz sermaye ve ruhsat talep edilen branşlar için belirlenen tutarlardan oluşan asgari kuruluş sermayesi 500 milyon...

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), itibar saldırılarına karşı basın duyurusu yayınladı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) daha önce el koyduğu Gri Sigorta hakkında yeni bir karar aldı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) GRI Sigorta’ya yönelik alınmış olan yürütmeyi durdurma kararının kaldırıldığını duyurdu.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) bir basın duyurusu yayınlayarak GRI Sigorta ile ilgili ayrıntıları paylaştı.

Sigorta Gündemi

Sigorta şirketi ve acentelerin İnşaat All Risk genel şartlarına uymadıkları ve uyarılara rağmen aynı durumu sürdükleri vurgulanıyor.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), bina tamamlama sigortasında yeni döneme ilişkin yazılı açıklamada bulundu.

Sigorta Gündemi

SEDDK, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) ve Maher Holding, 3-4 Haziran 2024 tarihlerinde Romanya’nın sigorta ve finans sektöründeki en önemli isimlerini...

Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortası (Trafik sigortası) primlerine Haziran ayı itibariyle zam geliyor