SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

RS Otomotiv Grubu çatısı altında yer alan asistans şirketi Tur Assist, akademik çalışmalarını tüm hızıyla sürdürmeye devam ediyor. Tur Assist...

Sigorta Gündemi

Sigorta sektörüne yerli yatırımcıların ilgisi devam ediyor. Son olarak, PAY Sigorta A.Ş. 31 Aralık 2022 tarihinde resmi kuruluş işlemlerini tamamladı.

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı, araçlar değerlendiği için kaskonun 2023’te daha önemli hale geleceğini söyledi.

Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta’nın Ocak sirkülerinde yer alan “Gemi sigortalarında mutabakatlı değer uygulaması” başlıklı makale denizcileri yakından ilgilendiriyor.

Sigorta Gündemi

Dünya çapında yaklaşık 50 milyon farklı cihazda yapılan analize dayanan Cisco 2022 Duo Güvenilir Erişim Raporu’na göre, dünyanın dört bir...

Sigorta Gündemi

Allianz Trade, 2023-24 için hazırladığı Ekonomik Görünüm Raporu’nda, gelecek yılın ekonomik öngörülerini “8 şarkı” başlığı altında değerlendirdi.

Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker, denizde çalışan insanların P&I kulüplerinin güvencesi altında olduğunu söyledi.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Benli, dolandırıcıların ‘sahte web sitesi’ üzerinden, ‘sahte’ kefalet sigortası düzenleyerek vatandaşları mağdur ettiğini açıkladı ve uyardı:...

Sigorta Gündemi

Spora ve sporcuya desteğini genişleten Allianz Türkiye, paralimpik & dünya yüzme şampiyonu Sümeyye Boyacı’nın da ana sponsoru oldu.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta, evcil hayvanlar için hazırlanan Sempati Evcil Hayvan Sigortası iletişim çalışmalarıyla PSM Awards 2022’de altın ödülün sahibi oldu.

Sigorta Gündemi

Risk yönetimi profesyonelleri, “Risk yönetimi nasıl yapılmalı?” sorusunun cevabını ’2023 Global Riskler Zirvesi’nde cevaplayacak.

Sigorta Gündemi

Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) Devlet Katkısı Hakkında yeni bir yönetmelik yayımlanarak 31 Aralık itibarıyla yürürlüğe girdi.