SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Her geçen saat artan can kayıplarımıza üzülürken, bir yandan da “Depremin maddi zararı ne kadar?” sorusuna cevap aranıyor.

Şirketinden acentesine, tedarikçisinden asistans hizmeti verenine kadar depremzedeler için el ele verilmiş durumda.

SEDDK, BES kapsamında kamu borçlanma araçları oranının azaltıldığını, hisse senedi oranının ise artırıldığını açıkladı.

Görüşlerini aldığımız sigortacılar, kararla şok yaşadıklarını ve trafik sigortalarında her şeyin yeniden düzenlenmesi gerekeceğini ifade etti.

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından oluşan yaraları sarmak için sigorta şirketleri de yardım konusunda adeta yarış içerisinde.

Kahramanmaraş merkezli depremde vefat edenlerin sayıları her geçen saat artarken, sigorta camiasını da derinden üzen haberler gelmeye devam ediyor.

Quick Sigorta, Corpus Sigorta ve Quick Finansı bünyesinde bulunduran Maher Holding, depremin ilk haftasında 14 milyon TL değerinde destek sağladıklarını...

Deprem bölgelerinde DASK poliçesi bulunan depremzedeler için hasar bildiriminin nasıl yapılacağını basit ve anlaşılır şekilde anlatan görsel yayınlandı.

Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Yönetim Kurulu, depreme yönelik olarak sigortalılar ve acenteler lehine bir dizi tavsiye kararı aldı.

Sompo Sigorta “Birlikte Başaracağız” başlığı altında yaptığı duyuruda deprem yaralarını sarmak için tüm imkânlarını seferber ettiğini açıkladı.

Quick Sigorta, Corpus Sigorta ve Quick Finans’ı çatısı altında bulunduran Maher Holding, depremzedelere yardım için kararlılık açıklaması yaptı.

Türk Reasürans & Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) Genel Müdürü Selva Eren, DASK’ın toplamda 117 milyar TL hasar ödeme gücüne...