SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Sigorta şirketlerinde doğrudan satış hariç merkez ve bölgelerde kadrolu, sözleşmeli veya part-time çalışan sayısı, 2021’e göre bin 584 kişi artışla...

Sigorta Gündemi

Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Aytekin Çelik, deprem sigortalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Atilla Benli, deprem bölgesinde 4 milyon sigorta poliçesinin olduğunu belirterek sektörün ödeyeceği teminat rakamını açıkladı.

Sigorta Gündemi

Kahramanmaraş ve Hatay merkezli depremler nedeniyle on binlerce kişi hayatını kaybederken yıkık, acil yıkılacak ya da ağır hasarlı bina sayısı...

NART Sigorta ve Reasürans Brokerliği, şirketin genel merkez binasında yapılan toplantıda önümüzdeki süreçte uygulayacağı stratejiyi belirledi.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) yayınladığı genelge ile Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında ödenecek avansları örneklerle açıkladı.

DASK’ta bir ilk olarak, hasar ihbarından hasar inceleme sürecinin tamamlanmasına kadar olan süreçte sigortalılara avans ödemesi alma imkânı sağlanıyor.

Global Japon sigorta kuruluşu Sompo Holding, yaşlı bakımına dikkat çekmek amacıyla sosyal medya hesabından cevabına şaşıracağınız bir anket sorusu yayınladı.

Sigorta İstihsalcileri İhtisas Derneği (SİİD) Kurucu Başkanı Ayhan Kılavuz, Akdeniz Ekonomi İş Dünyası Dergisi’nde yayınlanan makalesinde Kahramanmaraş depremlerini konu etti.

Sigorta şirketleri bir yandan depremzedelerin bundan sonraki hayatlarını kolaylaştırıcı adımlar atarken bir yandan da depremden etkilenen acentelerinin yanında oluyor.

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, “Depremde hasar gören araçlar milli servettir. Vatandaşımız yeni kayıplar yaşamasın” uyarısında bulundu.

Bupa ve MAPFRE, Latin Amerika ülkelerinde sağlık sigortası faaliyetlerini geliştirmek için güçlerini birleştiriyor.