SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

‘Deprem Risklerinin Yönetimi Sigorta Sözleşmelerinin İşleyişi ve Sürdürülebilirliği’ isimli webinar 6 Nisan’da 13.30-15.00 saatleri arasında düzenlenecek.

Sporun Sigortası

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 24. Haftasında Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı net bir galibiyet elde etti.

Sporun Sigortası

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi 22. haftasında Sarıyer Belediye ekibini konuk etti.

Sporun Sigortası

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Ankara deplasmanında Halk Bank ile yaptığı maçı tie break setinde kaybetti.

Sigorta Gündemi

Türkiye, yaşanan büyük deprem felaketleri sonrası yaralarını sarmaya devam ederken, sigorta sektörü de deprem teminatlarının ödenmesi için hızla hasar tespit...

Sigorta Gündemi

Aksigorta, A.C.E Awards’ta ‘Mükemmel Müşteri Memnuniyeti- Elementer Sigorta A Kategorisi’nde birinci olarak Diamond ödülün sahibi oldu.

Köşe Yazıları

Sigorta sektöründeki okuyucularımızın aklına “Staj ve çıraklık mağdurlarının sigorta sektörüyle ne ilgisi var?” şeklinde bir soru gelebilir.

İnsurtech

Sigorta sektörü paydaşları "Türkiye Sigorta Sektöründe Deprem Teknolojileri ve Risk Önleme Semineri"nde bir araya gelecek.

Sigorta Gündemi

ASİAD Başkanı Öznur Şengül ve bir grup sigorta acentesinin başlattığı vakıf kurma çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta’nın Özyeğin Üniversitesi iş birliğiyle başlattığı Business Bootcamp Sertifika Programı ilk mezunlarını verdi.

Sigorta Gündemi

Aksigorta’nın, deepfake teknolojisini kullanarak dijital riskler konusunda hayata geçirdiği video projesi, mobil dünyanın en başarılı kampanyalarının belirlendiği MMA Smarties Ödülleri’nde...

Avrupa CEV Kupası'nda ülkemizi temsil eden Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımı Avrupa'da zor sınava çıkacak.