SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Sigorta sektörünün önde gelen şirketlerinden Neova Katılım Sigorta, 2022’de kasko branşı prim üretimini yüzde 308 artırdı.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun (DASK) deprem bölgesine yönelik şimdiye kadar yaptığı ödeme rakamı açıklandı.

Sigorta Gündemi

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 25. haftasında Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, Altekma’nın konuğu oldu.

Sporun Sigortası

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 23. haftasında Sigorta Shop, İlbank'ı 3-1 mağlup ederek rahat bir galibiyet aldı.

TEKNOLOJİ

Türkiye’deki birçok şirketin üst düzey yöneticisi, siber güvenlik konularını tartışırken bu konudaki anlayış eksikliğini kabul etmemeyi tercih ediyor.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) zorunlu trafik sigortası için hazırladığı iş planının ilk bölümünü devreye aldı....

Sigorta Gündemi

Türkiye’deki yerli reasürans kapasitesini arttırmak, sektörün olgunluğuna katkı sağlayacak projeler geliştirmek ve global bir reasürans markası olmak misyonuyla 6 Eylül...

Sağlık Sigortaları

1-7 Nisan Kanser Haftası’nda özellikle kadınların yaşadığı kanser risklerine dikkat çeken BNP Paribas Cardif, ‘Kadına Değer Sigortası’ ile maddi olduğu...

Sigorta Gündemi

Türk P&I Sigorta Teknik Yönetmeni Gizem Esi Gül, balıkçı teknelerinin yaptırması gereken zorunlu sigortaları konu alan bir makale yayınladı.

Sağlık Sigortaları

Ülkece yaşanılan büyük deprem felaketleri sonrasında Aksigorta, tüm müşterilerine ücretsiz olacak şekilde online psikolojik danışmanlık hizmeti sağlayacak.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), 6 Şubat depremlerinde zarar gören konutlar için bugüne kadar ödenen tazminat tutarını açıkladı.

İnsurtech

E-ticaretin kolaylığını her alanında yaşamak isteyenler, birkaç güvenlik unsuruna dikkat ederek sigorta ihtiyaçlarını rahatlıkla online olarak karşılayabiliyor.