SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Hayat ve Özel Emeklilik

AgeSA, Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ile yaptığı iş birliği kapsamında Mühendislik Fakültesi öğrencilerine ‘Çevik Proje Yönetimi’ dersi vermeye başladı.

Sigorta Gündemi

Türk Reasürans, özellikle reel sektörün önemli bir sigorta ihtiyacına daha çözüm üretmek için harekete geçti.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Sektöründe Deprem Teknolojileri ve Risk Önleme Semineri’nde deprem öncesi için geliştirilen teknolojiler konuşuldu.

Sigorta Gündemi

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı’nın (TSEV) Nisan ayında düzenleyeceği eğitimlerin takvimi belli oldu.

Türkiye Sigorta, daha yeşil bir gelecek için ikinci yılına özel olarak 10 bin fidanlık bir Hatıra Ormanı oluşturdu.

Allianz Türkiye, Müşteri Deneyimi alanında dünyanın en iyilerinin yarıştığı ICXA 2022’de VOC "Müşterinin Sesi" projesiyle birincilik ödülünün sahibi oldu.

Quick Sigorta 24-27 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlediği etkinlikle acente toplantılarının nasıl yapılması gerektiğinin örneğini de vermiş oldu.

Rapor, şirket faaliyetlerini kapsamasının yanı sıra, BM'nin Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na yönelik Aksigorta’nın katkısını da özetliyor.

Doğa Sigorta 2023 Yol Haritası İçin Antalya’da Buluştu. Gerçekleşen toplantıda strateji planı ve 2023 vizyonu belirlendi.

“Türkiye’nin sigortası” mottosuyla kurulan Türkiye Sigorta’nın Yusufeli Barajı'na 31 Aralık 2023'e kadar güvence sunacağı açıklandı.

Ekonomi

AXA Grubu’nun küresel araştırmalar sonucu dünyayı etkileyen uzun vadeli risk faktörlerini ortaya koyduğu Gelecek Riskleri Raporu’nun 2022 sonuçları yayınlandı.

Ekonomi

EY Türkiye tarafından 23-24 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenen Vergi Konferansı’nda yerel ve küresel vergi gündemi ile bu alandaki en güncel...