SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta’da Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine Müjde Aslan getirildi. Aslan, Sompo Sigorta’nın tüm finansal süreçlerinden sorumlu olacak.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, uygun fiyatlı kasko ürünlerini, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda her bütçeye özel yenilikçi ürünler sunan...

Sigorta Gündemi

Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin etkileri sürerken DASK ve konut sigortalarına dair soru işaretleri de çoğaldı.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (SEDDK) Arnavutluk’ta DASK benzeri bir sigorta havuzunun oluşmasına yön vereceği açıklandı.

Sporun Sigortası

Misli.com Sultanlar Ligi 21. hafta maçında Sigorta Shop, kendi evinde Bolu Belediyesi’ne mağlup oldu: 2-3

Sigorta Gündemi

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) çiftçileri yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı.

Sigorta Gündemi

Türk Reasürans’ın teknik işleticiliğini yaptığı Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) 6 Şubat depremleriyle ilgili raporunu açıkladı.

Hayat ve Özel Emeklilik

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, ‘Hayat Boyu Birlikte’ diyerek müşterilerine sunduğu iyi hissettiren sigortacılık hizmetleriyle başarısını sürdürüyor.

Sigorta Gündemi

Cisco 2023 Siber Güvenlik Endeksi’nin sonuçları açıklandı. Dünya genelinde şirketlerin sadece yüzde 15’i olası risklere karşı yeterli hazırlığa sahip.

Bireysel Emeklilik

Türkiye’nin kadınlara özel tek fotoğraf yarışması olan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2023 için başvurular devam ediyor.

Bireysel Emeklilik

Katılımcılar, 6 ay sonra yürürlüğe girecek düzenlemeyle kısa süreli finansman ihtiyaçlarını BES’te kalmaya devam ederek karşılayabilecek.

Sporun Sigortası

Sektörün sevilen spor etkinliği Sigorta Sektör Ligi bu yıl 13. kez düzenleniyor. Lig, bu sezon ALC Servis ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek.