SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sporun Sigortası

Voleybol Misli.com Sultanlar Ligi'nin 19. haftasında Sigorta Shop, çekişmeli geçen maçta sahasında misafir ettiği Kuzeyboru’ya 3-2 yenildi.

Sigorta Gündemi

İşte DASK hakkında en doğru bilgiler

Sporun Sigortası

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 20. hafta maçında Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, rakibini 3-1 mağlup etti.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK), zorunlu deprem sigortasıyla ilgili haftalık bilgi paylaşımında bulundu.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu DASK,hafif hasarlı konutların ödemelerini de 72 saat içinde yapmayı amaçlayan uygulama başlattı.

Sağlık Sigortaları

Depremden etkilenenlere destek olmaya devam eden AXA Sigorta, AXAFit mobil uygulaması ile herkese psikolojik danışmanlık desteği veriyor.

Sigorta Gündemi

Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, iş insanlarına eksik sigorta uyarısı yaptı: Eksik sigortaya dikkat edin.

Sigorta Gündemi

HDI Sigorta’nın da çatısı altında olduğu Talanx Group’a ait HDI International, Türkiye’yi de kapsayan 2025 hedeflerini açıkladı.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, “ Bi’Başka Deneyim! ” başlığı altında yeni bir staj programı başlatıyor. Programa son başvuru tarihi 16 Nisan 2023...

Ekonomi

Türkiye, 2022 yılında bina otomasyonu, enerji ve mühendislik dahil olmak üzere birçok sektörde engellenen saldırılarda artışların izlendiği ülkeler arasında.

Sigorta Gündemi

BNP Paribas Cardif Türkiye, afetinin hemen ardından geniş kapsamlı ‘Deprem Sonrası Aksiyon Planı’nı devreye alarak; yardım ve bağış kampanyaları ile...

Sigorta Gündemi

Osmanlı Sigorta’nın HDI Sigorta işbirliğiyle hazırladığı Kuyumcu Sigortası’nı Hande Destancı ile konuştuk.