SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

AXA Global CEO’su Thomas Buberl ve AXA Madrid International Hub Genel Müdürü Nuria Fernandez Paris, Türkiye’ye deprem ziyaretinde bulundu.

Sigorta Gündemi

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Doğal Afet Sigortaları Kurumu’nun düzenlediği ‘Zorunlu Deprem Sigortası Yeni Yapı Çalıştayı’nda önemli açıklamalar yaptı.

Sigorta Gündemi

RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı, ‘mini onarım’ olarak adlandırılan Boyasız Göçük Düzeltme hizmetinde yeni bir boyuta geçtiklerini...

Sigorta Gündemi

RS Otomotiv Grubu, dolu afetine yakalanan sürücülerin Mersin ve Gaziantep şehirlerinde RS Boyasız Onarım markasıyla yanında oluyor.

Sigorta Gündemi

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) 6 Şubat depremlerine yönelik tazminat ödemeleri tüm hızıyla devam ediyor.

Ekonomi

Maher Holding çatısı altındaki Quick Finans, kurulmasının üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen yaptığı iş birlikleriyle faaliyet alanını genişletiyor.

Sporun Sigortası

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası’nda 2023 yılı şampiyonu, final karşılaşmasında Beykoz Belediyesi’ni 33-34 yenen Beşiktaş Yurtbay Seramik oldu.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sigorta eksperliği kursu ve sınavlarının yapılacağı yeni tarihleri açıkladı.

İnsurtech

Cisco, Amsterdam’da gerçekleşen Cisco Live 2023 etkinliğinde, güvenli, sürdürülebilir ve bağlantılı bir gelecek için yeni çözümlerini duyurdu.

Yaşam

Cigna, deprem bölgelerindeki öğrencilere yönelik başlattığı ‘Geleceğe Değer Sigortacılık Akademisi’ sertifikalı staj programı ile finans, bankacılık ve sigortacılık alanında kariyer...

Sigorta Gündemi

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli olarak meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen şiddetli deprem felaketi tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Deprem ve diğer...

Sigorta Gündemi

Sigorta Shop Yönetim Kurulu Başkanı ve Sigorta Shop Spor Kulubü Başkanı Aydın Kaya, 28. Dönem Milletvekilliği için aday adayı oldu.