SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (SEDDK), internet sitesinden depremden etkilenen illerde trafik sigortası gecikmelerinde ilave prim uygulamasına...

Türkiye’yi acıya boğan deprem sonrasında kamu-özel tüm kurum ve kuruluşlar teyakkuza geçerken sigorta sektörü de seferber oldu.

Yaşam

Türkiye’yi üzüntüye gark eden depremle ilgili Doğal Afet Sigortaları Kurumu’ndan (DASK) bir açıklama geldi.

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 18. haftada Spor Toto’ya konuk olan Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, karşılaşmadan...

Yaşam

FAD verilerine göre Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 04:17'de gerçekleşen deprem birçok noktadan hissedildi.

Misli.com Sultanlar Ligi 17. haftasında Galatasaray HDI Sigorta, Ankara deplasmanında Sigorta Shop’u 3-2 mağlup etti.

Yaşam

Uzun süredir mevsim normallerinin üstünde seyreden hava sıcaklığı yerini bir anda soğuk havaya bıraktı.

Anadolu Hayat Emeklilik, 2022 yılı finansal sonuçlarına göre, aktif büyüklüğünü bir önceki yıla oranla yüzde 76 seviyesinde artırdı.

Doğa Sigorta, 2023 yılını dijitale verdiği öncelik ve önemle, gelişen teknoloji ve değişen müşteri ihtiyaçlarına göre kurgulamaya odaklanıyor.

Aksigorta Teknoloji ve Operasyonel Mükemmellik Fonksiyonu Genel Müdür Yardımcısı Kaan Konak iş dünyasında yaşanan değişimin daha da farklılaşacağını söyledi.

Sigorta Gündemi

Gulf Sigorta, sosyal medya hesaplarından “Nitelikli Eğitimi Destekliyoruz” başlıklı bir paylaşım yaptı.

Sigorta Gündemi

Gaziantep Ticaret Odası Sigorta Acenteleri Meslek Komitesi Başkanı Ökkeş Gün, aynı zamanda 6 Şubat depremlerini yaşamış bir sigorta acentesi.