SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Herhangi bir kaza anında araca yönelik maliyet kayıplarıyla karşı karşıya kalmamak, aracını güvence altına almak isteyenler için kasko önem taşıyor.

Sağlık Sigortaları

Finansal teknoloji şirketi Papara, Seyahat Sağlık Sigortası ürününü duyurdu. Ürün, iki farklı plan seçeneği sunuyor.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta’da 2021 yılından bu yana Kurumsal Strateji ve Performans Yönetimi Başkanı olarak görev yapan Taylan Matkap, 19 Nisan 2023...

Sigorta Gündemi

Bu yıl 14’üncüsü düzenlenecek Motobike İstanbul 2023, 27-30 Nisan 2023 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yeniden motosiklet tutkunlarını ağırlayacak.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta, Ramazan ayı boyunca deprem bölgesi başta olmak üzere düzenlediği iftar etkinliklerine İstanbul’da kurduğu iftar sofraları ile devam ettirdi.

Sporun Sigortası

AXA Sigorta’nın isim sponsoru olduğu 2022-2023 Erkekler AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu finali, nefes kesen bir müsabakaya...

Sigorta Gündemi

Ramazan ayı boyunca şirketlerin, kurum ve kuruşların iftar programlarını haber yaptık. Bu da bizim iftar haberimiz olsun.

Sigorta Gündemi

RS Otomotiv grubundan anlamlı ziyaret. Depremzede çocuklara bayram ziyaretinde bulunan RS Otomotiv Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Ünaldı açıklamalarda bulundu.

Sigorta Gündemi

Doğa Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kırmızı Sanayide sürekliliğin sağlanması konusunda açıklamalarda bulundu

TEKNOLOJİ

Uluslararası danışmanlık ve denetim şirketi EY (Ernst & Young) küresel çapta telekom şirketlerini bekleyen en büyük 10 riski açıkladı.

Sigorta Gündemi

SAB Sigorta Acenteleri Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda depremzede çocukların yüzünü güldürdü.

Sigorta Gündemi

Quick Sigorta, Corpus Sigorta ve Quick Finans’ın bağlı olduğu Maher Holding çocuklara yönelik çok yönlü bir etkinliğe imza attı.