SİGORTA Haberleri

SİGORTA haberleri ve güncel SİGORTA gelişmeleri, SİGORTA ile ilgili tüm video, SİGORTA fotoğrafları ve SİGORTA haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sabancı Holding ve Ageas iştiraki olan AgeSA, “Hayatta her şey mümkünse neden hayat sigortanız da buna uyum sağlamasın” diyerek yeni...

HDI Sigorta'da geçtiğimiz hafta gerçekleşen Genel Müdür değişikliği için devir-teslim töreni düzenlendi.

Türkiye Sigorta Birliği, sahte kefalet senedi düzenlendiğine ilişkin ihbarlar üzerine suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Allianz Türkiye, sürdürülebilirlik yaklaşımı kapsamında, yüksek teknoloji şirketi Laska ile çevre dostu bir iş birliğine imza atıyor.

Katılım Emeklilik, ilk altı ayın prim üretimi rakamlarını paylaştı. Şirket Haziran ayında yaklaşık 700 milyon TL toplam prim üretimine ulaştı.

“Ne kadar iyi bir sürücüsünüz?” Sigortam.net, bu sorunun yanıtını kasko poliçenizde aldığınız indirime bakarak veriyor.

Merkez Bankası eski Başkan Yardımcısı Taha Çakmak, Türkiye Sigorta Genel Müdürü olarak atandı.

BNP Paribas Cardif, Türkiye sigortacılık tarihinin kapılarını aralayan Sigorta Haritaları Sergisi’ne ev sahipliği yapıyor.

11 yeni bölge için Ticari Bölge Direktörü ataması yapıldı. İtalya ve Yunanistan ile birlikte Türkiye’nin de yer aldığı Allianz Commercial...

Anadolu Hayat Emeklilik, toplam fon büyüklüğü 98.7 milyar TL’yi aşan AHE, aktif büyüklüğünü yüzde 90 oranında artırdı.

TSB deprem bölgesine yaptığı yardımları, TEV çatısı altında üniversite öğrencileri için oluşturduğu ‘Türkiye Sigorta Birliği Burs Fonu” ile sürdürüyor.

Sigorta Gündemi

İllerinde seçilmiş olan 347 TOBB SAİK delegesi bugün Başkent Ankara'da 40’lar meclisini seçecek. Yarışta iki başkan adayı var.