Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Haberleri

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu haberleri ve güncel Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu gelişmeleri, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu ile ilgili tüm video, Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu fotoğrafları ve Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) GRI Sigorta’ya yönelik alınmış olan yürütmeyi durdurma kararının kaldırıldığını duyurdu.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu, trafik sigortasıyla ilgili çok önemli bir genelge yayınladı.

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, Türkiye Sigorta Birliği (TSB) Başkanlığı’na seçilen Uğur Gülen’i kabul etti.

Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) belirli katılımcılara kısmen ödeme imkânı sunan yönetmelik Resmî Gazete'de yayımlandı.

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK), depremin vurduğu illerde statik IP kullanımıyla ilgili açıklama yaptı.

Sigorta Gündemi

Bireysel Emeklilik Sistemi’nde (BES) Devlet Katkısı Hakkında yeni bir yönetmelik yayımlanarak 31 Aralık itibarıyla yürürlüğe girdi.