SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Hayat ve Özel Emeklilik

AgeSA, 5 Haziran Dünya Çevre Günü, vesilesiyle doğal kaynakların tasarruflu kullanımının önemine dikkat çekiyor.

Yazımı kaleme alma sırası geldiğinde yazma korkumu kapının arkasına süpürüp, klavyeme dayanarak yazmaya başladım.

SİGORTAMNEWS olarak an itibariyle yayına başlamış bulunuyoruz. Sektördeki haberlere ulaşmakta sıkıntı çekmeyeceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz. Öyle, “Sigorta sektörünün nabzını tutacağız” gibi...

Yaşam

Motosiklet tutkunlarının buluşma noktası Motobike İstanbul 2023 kapılarını açtı.

Ekonomi

Kuruluşundan itibaren motosiklet sektörüyle yan yana yürüyen Quick Sigorta motosiklet tutkunlarının Motobike İstanbul 2023 heyecanını paylaştı.

Anadolu Hayat Emeklilik (AHE), 2023 yılının ilk çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı.

27 Nisan’da büyük bir heyecanla açılışı yapılan Motobike İstanbul fuarı, dört günlük maratonun ardından sona erdi.

Anadolu Sigorta Genel Müdürü Mehmet Tuğtan: “Şimdi sektör olarak, bu dersten çıkaracağımız yeni ödevlerle Marmara depremine hazırlanmalıyız.”

Sporun Sigortası

Fenerbahçe HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu play-off yarı final serisinde Ziraat Bankkart’ı geçemedi.

Analiz

EY, teknoloji sektörünün her yıl yakından takip ettiği "Teknoloji şirketleri için en büyük 10 fırsat" araştırmasını duyurdu.

Üniversite öğrencileriyle bir araya gelen HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, sigortacılığın azimli gençlere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) haftalık bilgilendirmesinde deprem bölgesinde bugüne kadar yaptığı ödemeleri açıkladı.