SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Quick Sigorta'nın Quick Tower’da başlayan finansal ürünler eğitimleri, Anadolu’ya yayılacak.

Sigortambir, hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projesi aracılığıyla sigortasız ihtiyaç sahiplerine ulaşmayı hedefliyor.

Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, Katılım Sağlık’ın bir yıl içerisinde 3 kat büyüme kaydettiğini açıkladı.

EY tarafından gerçekleştirilen “Küresel Sigorta Görünümü 2023” araştırması, belirsizlik ortamında sigortacılık sektörünün gündemine ve önceliklerine ışık tutuyor.

Şolt Tur turizm ajansının sahibi Fatoş Şolt, Trabzon-Soçi feribot seferlerinin sigorta sorunu sebebiyle ertelendiğini bildirdi.

Doğa Sigorta’dan Anneler Günü’ne özel tüm kadınlara Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’nda yüzde 10 indirim geldi...

Türk P&I Sigorta Genel Müdürü Ufuk Teker ile yaptığımız röportaj birçok ilki de içeriyor. Bakın nasıl?

Cigna, Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri Araştırması’nda yer alarak hayat sigortacılığı ve emeklilik sektöründe en mutlu işyerlerinden biri seçildi.

Anadolu Hayat Emeklilik tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Kadın Gözüyle Hayattan Kareler” fotoğraf yarışmasının bu sene 17’ncisi gerçekleştirildi

Anelerinin yüreği rahat olsun isteyenler, elektronik cihaz hediye alırken BNP Paribas Cardif’in 'Cihaz Koruma Sigortası'nı da tercih ediyor.

Aksigorta’da yeni dönemin ihtiyaçları ve şirketin stratejik hedefleri doğrultusunda önemli organizasyon yapısı ve üst yönetim değişimleri gerçekleşti.

Türkiye Sigorta Eksperleri Derneği’nin (TÜSED) yeni Başkanı Selim Kesici, mesleki birliktelik ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı.