SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Tarım Sigortaları Havuzu (TARSİM) çiftçileri yakından ilgilendiren önemli bir açıklama yaptı.

Sigorta Gündemi

Türk Reasürans’ın teknik işleticiliğini yaptığı Doğal Afet Sigortaları Kurumu (DASK) 6 Şubat depremleriyle ilgili raporunu açıkladı.

Hayat ve Özel Emeklilik

Cigna Sağlık Hayat ve Emeklilik, ‘Hayat Boyu Birlikte’ diyerek müşterilerine sunduğu iyi hissettiren sigortacılık hizmetleriyle başarısını sürdürüyor.

Sigorta Gündemi

Cisco 2023 Siber Güvenlik Endeksi’nin sonuçları açıklandı. Dünya genelinde şirketlerin sadece yüzde 15’i olası risklere karşı yeterli hazırlığa sahip.

Bireysel Emeklilik

Türkiye’nin kadınlara özel tek fotoğraf yarışması olan Kadın Gözüyle Hayattan Kareler 2023 için başvurular devam ediyor.

Bireysel Emeklilik

Katılımcılar, 6 ay sonra yürürlüğe girecek düzenlemeyle kısa süreli finansman ihtiyaçlarını BES’te kalmaya devam ederek karşılayabilecek.

Sporun Sigortası

Sektörün sevilen spor etkinliği Sigorta Sektör Ligi bu yıl 13. kez düzenleniyor. Lig, bu sezon ALC Servis ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Hayat ve Özel Emeklilik

AgeSA, Bahçeşehir Üniversitesi (BAU) ile yaptığı iş birliği kapsamında Mühendislik Fakültesi öğrencilerine ‘Çevik Proje Yönetimi’ dersi vermeye başladı.

Sigorta Gündemi

Türk Reasürans, özellikle reel sektörün önemli bir sigorta ihtiyacına daha çözüm üretmek için harekete geçti.

Sigorta Gündemi

Türkiye Sigorta Sektöründe Deprem Teknolojileri ve Risk Önleme Semineri’nde deprem öncesi için geliştirilen teknolojiler konuşuldu.

Sigorta Gündemi

Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı’nın (TSEV) Nisan ayında düzenleyeceği eğitimlerin takvimi belli oldu.

Analiz

Allianz Trade’nin Küreselden Yerele 2023 Otomotiv Sektörü Risk Raporu’nda çip krizinin devam ettiğine vurgu yapılıyor.