SİGORTAMNEWS Haberleri

SİGORTAMNEWS haberleri ve güncel SİGORTAMNEWS gelişmeleri, SİGORTAMNEWS ile ilgili tüm video, SİGORTAMNEWS fotoğrafları ve SİGORTAMNEWS haberleri Sigortam News Sigorta Haberleri ve Sigorta Sektöründeki Yeni Gelişmeler sitemizde


Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu (SEDDK) sigorta eksperliği kursu ve sınavlarının yapılacağı yeni tarihleri açıkladı.

Bireysel Emeklilik

HDI Fibaemeklilik ve Antalyaspor, bireysel emeklilik alanında iş birliğine imza atarak ‘Antalyaspor Taraftarları Özel Emeklilik Planı’ hazırladı. 

Sigorta Gündemi

Avrasya Sigorta Acenteleri Derneği’nde (AVSAD) geçtiğimiz günlerde yapılan yönetim kurulu toplantısında başkan değişikliğine gidildi.

Sigorta Gündemi

Sompo Sigorta’da Mali İşler Genel Müdür Yardımcılığı görevine Müjde Aslan getirildi. Aslan, Sompo Sigorta’nın tüm finansal süreçlerinden sorumlu olacak.

Bireysel Emeklilik

AgeSA, müşteri memnuniyeti platformu Şikayetvar 8. A.C.E. Awards’ta “Emeklilik ve Hayat Sigorta” kategorisinde Diamond Ödül’ün sahibi oldu.

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta, uygun fiyatlı kasko ürünlerini, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirmeye devam ediyor. Bu doğrultuda her bütçeye özel yenilikçi ürünler sunan...

Sigorta Gündemi

Anadolu Sigorta’da Genel Müdür Yardımcılığı görevine yeni bir atama gerçekleştirildi. Bilgi ve İletişim Teknolojileri Koordinatörü olarak görev yapan Korhan Kuyu,...

Sigorta Gündemi

Türkiye’de yaşanan deprem felaketinin etkileri sürerken DASK ve konut sigortalarına dair soru işaretleri de çoğaldı.

Sporun Sigortası

AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu Dörtlü Final Programı kadın ve erkeklerde belli oldu.

Sigorta Gündemi

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (SEDDK) Arnavutluk’ta DASK benzeri bir sigorta havuzunun oluşmasına yön vereceği açıklandı.

Sporun Sigortası

AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu 23. haftasında Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı mağlup oldu.

Sporun Sigortası

Misli.com Sultanlar Ligi 21. hafta maçında Sigorta Shop, kendi evinde Bolu Belediyesi’ne mağlup oldu: 2-3